Interamerican: Υποστήριξη στο Χαμόγελο του Παιδιού

Την πολυετή υποστήριξή της με ουσιαστική χορηγική συνδρομή ασφαλιστικού περιεχομένου σε ποικίλες λειτουργικές ανάγκες του εθελοντικού οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” συνεχίζει η INTERAMERICAN.

Η εταιρεία ανανέωσε πρόσφατα τη χορηγία ασφαλιστικής κάλυψης για όλο τον στόλο οχημάτων που διαθέτει και κινεί ο οργανισμός. Συνολικά, εκδόθηκαν 91 ασφαλιστήρια συμβόλαια που καλύπτουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ασθενοφόρα και ειδικές κινούμενες μονάδες του “Χαμόγελου”, πανελλαδικά.

Στο σκέλος των δραστηριοτήτων κοινωνικής υποστήριξης του οργανισμού εξάλλου, η INTERAMERICAN κατά το 2016 ασφάλισε χορηγικά και τις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από το “Χαμόγελο”, τα bazaar στο μετρό της πλατείας Συντάγματος κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου και στη HELEXPO στο Μαρούσι πριν τις εορτές του Δεκεμβρίου. Ακόμη, στο επίπεδο της εθελοντικής συνεισφοράς των εργαζομένων της εταιρείας, οργανώθηκαν δύο bazaar κατά τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο στα κεντρικά γραφεία της, με συγκέντρωση σημαντικών ποσών από τις ενδοεταιρικές πωλήσεις ειδών.

Ευχαριστούμε θερμά την INTERAMERICAN για τη σταθερή, επί πολλά χρόνια υποστήριξη που μάς παρέχει και ελπίζουμε ότι θα έχει πάντα τη δυνατότητα να στέκεται δίπλα στα παιδιά-μέλη της μεγάλης οικογένειας του Χαμόγελου” αναφέρει ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού. “Το Χαμόγελο του Παιδιού” έχει στηρίξει ουσιαστικά και αποτελεσματικά κατά τα είκοσι και πλέον χρόνια της λειτουργίας του περισσότερα από ένα εκατομμύριο παιδιά και τις οικογένειές τους ανεξάρτητα από εθνικότητα, υπηκοότητα και θρήσκευμα, έχοντας αναπτύξει μοναδική υποστηρικτική τεχνογνωσία, καθώς και διεθνείς πρωτοβουλίες και συνεργασίες. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οργανισμός αύξησε τη δραστηριότητά του με υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε περιστατικά για οικογένειες και παιδιά, κατά την πενταετία 2011-2015 που η χώρα δοκιμάστηκε κοινωνικοοικονομικά από την κρίση, κατά 312,5%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ