Coca Cola Τρία Έψιλον: «Ένα φιλί για καλό σκοπό» στη Θεσσαλονίκη

Τα φετινά Χριστούγεννα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον χάρισε ευχές με μία ξεχωριστή πράξη αγάπης που πρόσφερε στιγμές χαράς στη Θεσσαλονίκη.

Με την ενέργεια «’Ενα φιλί για καλό σκοπό» στήριξε παράλληλα με 10.000€ το έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου της πόλης, «Άγιος Στυλιανός».

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν ένα χριστουγεννιάτικο φιλί με αγαπημένα τους πρόσωπα και να φωτογραφηθούν μαζί τους, στο γυάλινο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Κάθε φιλί ενίσχυσε την οικονομική συνεισφορά της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο πολύχρονο έργο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός».

Για όσους επιθυμούσαν να στείλουν ένα φιλί …από μακριά, η ενέργεια συνεχίστηκε ηλεκτρονικά στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο facebook, με ψηφιακά φιλιά που θύμιζαν πρωτότυπες ευχετήριες κάρτες. Κάθε share που έγινε από το φωτογραφικό άλμπουμ που δημιουργήθηκε, αντιστοιχούσε σε μια προσωπική  συνεισφορά για τα παιδιά του Ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός».

Χάρη στη θερμή ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000€ που διατίθεται για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που φροντίζει το Δημοτικό Βρεφοκομείο.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, κα. Μελπομένη Γναρδέλλη, δήλωσε σχετικά: «Τα φετινά Χριστούγεννα, μας δόθηκε η ευκαιρία να μετατρέψουμε τη δύναμη της αγάπης σε χαμόγελα για τα παιδιά μας. Με κάθε φιλί, μπορέσαμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας ακόμα περισσότερα. Πιστεύοντας στη δύναμη της αλληλεγγύης, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστώ θερμά την Coca-Cola Τρία Έψιλον για την γενναιόδωρη στήριξή της προς το Ίδρυμά μας μέσα από την ενέργεια αυτή και εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά, ειρηνική και αισιόδοξη για όλους».

Μέσα από μια ξεχωριστή και πρωτότυπη πράξη αγάπης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον ενθάρρυνε τη συμμετοχή και συνεισφορά του κόσμου, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες με δράσεις και πρωτοβουλίες που δημιουργούν συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ