Messaritis Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωσε την αδειοδότηση ενός ακόμη έργου Net-Metering ισχύος 30kW

H Messaritis Ανανεώσιμες ολοκλήρωσε την αδειοδότηση, τη μελέτη και την κατασκευή ενός ακόμη έργου Net-Metering ισχύος 30kW. Ο φωτοβολταϊκός σταθμός αποτελεί επένδυση της εταιρίας «ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΙΝΟΓΛΟΥ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» και έχει εγκατασταθεί στη βιομηχανική στέγη του υποκαταστήματός της στη ΒΙ.ΠΕ. ΣΙΝΔΟΥ.

Το έργο αυτό έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της Messaritis Ανανεώσιμες στον κλάδο της κατασκευής έργων αυτοπαραγωγής, διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας σε έργα επαγγελματικών εγκαταστάσεων.

Ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας «ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ», κύριος Δημήτρης Κατσαδάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ολοκλήρωση αυτής της επένδυσης,  καθότι θα αποφέρει σημαντικά περιβαλλοντικά και επιχειρηματικά οφέλη στην εταιρία μας. Με την κατασκευή αυτού του φωτοβολταϊκού σταθμού επιτυγχάνεται ένας βασικός στόχος της εταιρίας ο οποίος έχει να κάνει με την πράσινη ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός θετικού περιβαλλοντικού και κοινωνικού αποτυπώματος.

Στην προσπάθειά μας αυτή, επιλέξαμε να εμπιστευτούμε στην Messaritis Ανανεώσιμες την κατασκευή του έργου, δεδομένου ότι διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, επαγγελματισμό και αξιοπιστία ως προς το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Εκ του αποτελέσματος, δικαιωθήκαμε απόλυτα για την επιλογή μας!»

Ο κύριος Ιωάννης Μεσσαρίτης, ιδρυτής της εταιρίας Messaritis Ανανεώσιμες, δήλωσε σχετικά:

«Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε μέσα από τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών, να εισπράττουμε την έμπρακτη διάθεση των επενδυτών να προχωρήσουν στην υλοποίηση έργων που συμβάλλουν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, της εξοικονόμησης ενέργειας και της πράσινης ανάπτυξης.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου από την εταιρία μας, το οποίο παραδόθηκε στην εταιρία “ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ”, με γνώμονα την απόλυτη έμφαση στην τεχνική ποιότητα, τη συνέπεια στις δεσμεύσεις μας και τη βέλτιστη ενεργειακή του απόδοση. Η ικανοποίηση των επενδυτών που μας εμπιστεύονται, είναι στην πραγματικότητα αυτό που μας επιβραβεύει και μας δίνει κίνητρο να συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.»

Η εταιρία «ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ» δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1923, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προτύπων και ποιότητας. ‘Έχοντας παράδοση 90 χρόνων στη διαχείριση επαγγελματικών μετακομίσεων και μεταφορών σε όλον τον κόσμο, η εταιρία προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλες τις πτυχές των μετακινήσεων, μεταφορών και logistics. Ο  όμιλος «ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ» είναι ο κορυφαίος πάροχος μεταφοράς εμπορευμάτων και logistics στην Ελλάδα, με θυγατρικές στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η εταιρία Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών ΜESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 από τους Lloyd’s για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ