ΙΠΕ: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του… για καλό σκοπό!

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, ενώπιον των μελών και των συνεργατών του, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) στην αίθουσα ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών.

Στην ομιλία του, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΠΕ, Γιώργος Ευσταθίου, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη πωλήσεων στην Ελλάδα στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων τους, ωστόσο εξέφρασε την ανάγκη της ύπαρξής τους, ώστε να επιτυγχάνουν οι επιχειρήσεις τα οράματά τους. Επιπλέον, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του Ινστιτούτου τη χρονιά που πέρασε και μίλησε για τον μεγάλο στόχο που θα υλοποιηθεί το 2017, την εξασφάλιση της δυνατότητας από πλευράς ΙΠΕ να πιστοποιεί το επάγγελμα των πωλητών διαφόρων ειδικοτήτων.

Εξέχων ομιλητής της βραδιάς ήταν ο πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο, Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που εμφανίστηκαν στη ζωή του, έπειτα από το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του στο χώρο των πωλήσεων, καθώς πριν ασχοληθεί με το τένις, εργαζόταν σαν πωλητής.

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ την κοπή της πίτας ακολούθησε κλήρωση δώρων για τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση στήριξαν οι: Auto Hellas Hertz (Μέγας Χορηγός), οι Χορηγοί Unilever, Προιόντα Ευλογία, Impact, Beirsdorf, Αμοιρίδης – Σαββίδης (MORRIS), ΚΕΝ και Vodafone

Και οι υποστηριτκές της βραδιάς: Diageo (Johnnie Walker), alfa Ζύμη, ΛΟΥΞ, Τσιλιλής (BiancoΝero), Melissa Kikizas, Praktiker, PIZZA FAN, Ανάπλους, Οινοποιία Παρπαρούση και Response

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ