ΙΚΕΑ: Για άλλη μια χρονιά συνεχίζει το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς»

Η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, δημιούργησε, πριν από πέντε χρόνια, το πρόγραμμα «Σταθμοί Χαράς».

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία στηρίζει δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς στις ευρύτερες περιοχές των καταστημάτων ΙΚΕΑ, διαμορφώνοντας λειτουργικούς χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να περνούν όμορφες στιγμές.

Το 2016, η ΙΚΕΑ μαζί με εθελοντές εργαζόμενους συνέβαλαν στον εξοπλισμό 10 «Σταθμών Χαράς» και συγκεκριμένα στους δήμους Δομοκού, Χανίων, Πρέβεζας, Τρικαίων, Αγίων Αναργύρων, Γρεβενών, Θεσσαλονίκης, Αθηναίων και στη Σύρο.

Συνολικά, μέχρι σήμερα, η ΙΚΕΑ έχει διαθέσει προϊόντα σε πάνω από 35 Σταθμούς, σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά θα απολαμβάνουν μία καλύτερη καθημερινή ζωή. Ο κάθε σταθμός εξοπλίζεται πάντα με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς των σταθμών αλλά και τις δημοτικές αρχές.

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2017 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

Στην ΙΚΕΑ και στον Όμιλο FOURLIS πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ