RETAILBUSINESS AWARDS 2016: Στις 13 Φεβρουαρίου η τελετή απονομής

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, στις 20:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής των RETAILBUSINESS AWARDS 2016, του μεγαλύτερου και πιο καταξιωμένου θεσμού για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία, που διοργανώνεται από την DIRECTION και το περιοδικό RETAILBUSINESS.

H απονομή των βραβείων θα γίνει παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, περισσότερων από 850 καταξιωμένων στελεχών των μεγαλύτερων επιχειρήσεων του Ελληνικού Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, του Marketing και της Επικοινωνίας, αλλά και του Δημοσιογραφικού χώρου καθώς και εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

Την απονομή του κορυφαίου βραβείου της διοργάνωσης RETAILER OF THE YEAR έχει προσκληθεί να πραγματοποιήσει ο Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η διοργάνωση συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας, σηματοδοτώντας τη σημαντικότητα του θεσμού που στηρίζει τον κλάδο του λιανεμπορίου από το 2002. Τη φετινή χρονιά, οι κατηγορίες των βραβείων είναι οι παρακάτω: Retailer of the Year, Retail Manager 2016, Retail Franchisor of the Year, Retail Campaign 2016, Social Media Retail Strategy 2016, CSR Retail Strategy 2016, Ε-Retailer 2016, Retailer Mobile Αpp 2016, E-Commerce Mobile App 2016, Retail Store – Super Market 2016, Retail Store – Εστίαση 2016, Retail Store – Coffee Store 2016, Retail Store – Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη 2016, Retail Store – Sportswear 2016. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, σημαντική θέση κατέχουν, όπως κάθε χρόνο, τα Βραβεία για τους Προμηθευτές της Χρονιάς στις κατηγορίες Food & Drink, Non Food, Τεχνολογία και Λευκές – Μαύρες Συσκευές, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Οι εταιρείες και τα στελέχη που διεκδικούν ένα από τα βραβεία των φετινών RETAILBUSINESS AWARDS έχουν ήδη ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του θεσμού www.retailawards.gr,  όπου υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία για τις φετινές υποψηφιότητες.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2016 υπό το moto “Ιn Retail we Trust” αποτελούν ζωντανή απόδειξη της πίστης στο ελληνικό λιανεμπόριο, επιμένοντας σταθερά στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεων του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν τη δυναμική τους, επενδύοντας, δημιουργώντας θέσεις εργασίας και στηρίζοντας τον καταναλωτή μέσα από οικονομικές πρακτικές κοινωνικού χαρακτήρα. Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωρίζονται εκείνοι που οδηγούν τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.

Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2016 τελούν, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ