ΑΧΑ: Επενδύει στους νέους με το πρόγραμμα Greece4Youth

Η ΑΧΑ μέσα από το ολοκληρωμένο στρατηγικό πλάνο στήριξης της νέας γενιάς, ΑΧΑ Greece4Youth, επενδύει  για άλλη μια φορά στους νέους, μέσα από το πρόγραμμα “Reverse Mentoring”. Το πρόγραμμα, έχει ως στόχο να προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια και επαγγελματικές εμπειρίες στους αυριανούς επαγγελματίες ώστε να χτίσουν ισχυρές βάσεις για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Σε αυτή τη βάση, η Eταιρεία προσέφερε σε νέους και νέες που συμμετείχαν στη διοργάνωση «Ημέρες Καριέρας 2016», τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε ένα quiz βασισμένο σε γνώσεις γύρω από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις ψηφιακές εφαρμογές. Οι 24 που διακρίθηκαν, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας και να κερδίσουν τρία διαφορετικά βραβεία:

  • 1o βραβείο: «Γίνε ο επόμενος Reverse Mentor της AXA» – οι νικητές της κατηγορίας έλαβαν δύο ημέρες εκπαίδευσης στα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ και στη συνέχεια έγιναν οι ίδιοι για μία μέρα Μέντορες προς τους Managers της Εταιρείας.
  • 2ο βραβείο: «Ζήσε τη μέρα μου / Διοίκηση» – οι νικητές της κατηγορίας πέρασαν 4 ώρες δίπλα σε Ανώτατα Στελέχη της Εταιρείας και γνώρισαν από κοντά τις απαιτήσεις και τον τρόπο εργασίας στην καθημερινότητά τους.
  • 3o βραβείο: «Ζήσε τη μέρα μου / Πωλήσεις» – οι νικητές της κατηγορίας πέρασαν μια ολόκληρη μέρα μαζί με τους Αποκλειστικούς Συνεργάτες της ΑΧΑ, στη Διεύθυνση του Βασίλη Μαγγίνα, στην Αθήνα.

«Το πρόγραμμα Reverse Mentoring της AXA ήταν μια πολύ εποικοδομητική εμπειρία, διότι μου δόθηκε η δυνατότητα να μάθω επιπλέον δυνατότητες των social media καθώς και να γνωρίσω νέες εφαρμογές. Παράλληλα η ιδέα του Mentoring και το πώς μπορείς ως Mentor να επικοινωνήσεις και να συνεργαστείς με τον mentee, μου έδωσε εφόδια και σημαντικές γνώσεις για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχή διαδικασία του προγράμματος, αποτέλεσε η άψογη εκπαίδευση, καθοδήγηση και αντιμετώπιση όλων των συντελεστών. Ευχαριστώ για τη δυνατότητα να βιώσω αυτή την εμπειρία!»

«Αυτό που συνάντησα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μου. Γνώριζα ότι η ΑΧΑ ήταν #1 Best Workplace για το 2016, αλλά δε μπορούσα να φανταστώ τι ακριβώς σήμαινε αυτό. Ανοικτή επικοινωνία και θετική διάθεση από όσους γνώρισα, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κρατώ» ανέφεραν δύο από τους συμμετέχοντες.

Η Άννα Μανιάτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΧΑ, τόνισε:  «Η ουσιαστική αλληλεπίδραση με νέους, ταλαντούχους ανθρώπους, προσφέρει εφόδια τόσο σε εκείνους, όσο και σε εμάς. Η ΑΧΑ, δεσμευμένη στη στρατηγική AXAGreece4Youth, προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες στους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου μας και τους βοηθά να χτίσουν το μέλλον που τους αξίζει».

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική συνεπής στις δεσμεύσεις της, συνεχίζει και μέσα στο 2017 τη δυναμική της πορεία στις καινοτόμες πρωτοβουλίες που αφορούν στο Ανθρώπινο Δυναμικό, υποστηρίζοντας έμπρακτα τη θέση της ως #1 Best Workplace 2016 (στην κατηγορία εταιρειών με πάνω από 250 εργαζόμενους).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ