Gran Cereale: Χορηγοί στον αγώνα «Γαλατάς Mtb & Road Race 2017»

Τα GranCereale προσέφεραν την πολύτιμή τους ενέργεια στους αγώνες ορεινής ποδηλασίας και κούρσας «Γαλατάς Mtb&Road Race 2017» που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας. Με την παρουσία τους στον σημαντικό αυτό τοπικό αγώνα και θεσμό προσκάλεσαν για άλλη μια φορά τους πολίτες να νιώσουν υγεία και ευεξία και ταυτόχρονα ανέδειξαν την αξία και τα οφέλη της σωστής διατροφής.

Οι αγώνες Mtb&Road Race 2017 διοργανώνονται εδώ και 5 χρόνια από την ομάδα της Bike Xpert, συγκεντρώνοντας κάθε φορά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, γεγονός που έχει συμβάλει και στην καθιέρωση της συγκεκριμένης δράσης. Για μία ακόμα χρονιά επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες, κάθε ηλικίας, ήρθαν για να αγωνιστούν, να αθληθούν, αλλά και να απολαύσουν την όμορφη φύση.

Τα GranCereale έδωσαν το παρών εφοδιάζοντας τους συμμετέχοντες με όλη την απαραίτητη δύναμη για να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους. Συγκεκριμένα, μπάρες δημητριακών GranCereale ήταν διαθέσιμες προς κατανάλωση από τους ποδηλάτες, προκειμένου να τονωθούν και να πάρουν ενέργεια.

Η συμμετοχή των GranCereale στη δράση έδωσε για μία ακόμα φορά τη δυνατότητα σε πλήθος κόσμου να απολαύσει τις πλούσιες σε φυτικές ίνες και υψηλής διατροφικής αξίας μπάρες GranCereale, οι οποίες συνιστούν μια θρεπτική και γευστική λύση για ένα νόστιμο διάλλειμα, όλες τις ώρες της ημέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ