«Το Χαμόγελο του Παιδιού» κοντά σε μικρούς και μεγάλους δρομείς

Τα παιδιά θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 2 Απριλίου, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που για άλλη μια χρονιά θα ενώσει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας!

Ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, στον οποίο θα πάρουν μέρος 2.000 μαθητές ηλικίας 9 έως 12 ετών, θα υλοποιηθεί και φέτος με συνδιοργανωτή «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προς όφελος των μικρών δρομέων, που θα τρέξουν και θα παίξουν με απόλυτη ασφάλεια, ενώ παράλληλα θα μυηθούν στον αθλητισμό και στον υγιή τρόπο ζωής.

Η προθεσμία εγγραφών για τον Δρόμο των Μαθητών Δημοτικών Σχολείων λήγει την Παρασκευή 24 Μαρτίου (απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα).

Στο πλαίσιο της σύμπραξης με την Οργανωτική Επιτροπή, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα παράσχει στη διοργάνωση  για την κάλυψη των  αναγκών των τομέων της  τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό του. Το πληρέστατο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμού για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος υγείας, καθώς και το κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας «Οδυσσέας» το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης των μικρών μαθητών αμέσως μετά τον τερματισμό του δρόμου των 1.000μ. Δημοτικών Σχολείων. Επιπλέον το Κινητό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Κέντρο του οργανισμού θα συμβάλλει ενεργά στον τομέα της ασφάλειας και ελέγχου των διαδρομών της διοργάνωσης, ώστε ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να αποδειχθεί ο καλύτερος στην ιστορία του θεσμού!

Η στενή συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων επισφραγίστηκε με την επίσκεψη του προέδρου του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλου, στα γραφεία της διοργάνωσης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής, Δρόσος Χριστόπουλος.

Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε, χαράχθηκαν οι άξονες της συνδιοργάνωσης του Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, που θα έχει ως αφετηρία την Πλατεία Αριστοτέλους και τερματισμό επί της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς επίσης και η συνολική παρουσία και υποστήριξη των διαφόρων τομέων της διοργάνωσης από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ