Μπάρμπα Στάθης: Επίσημος Υποστηρικτής του Μαραθώνιου για μαθητές Δημοτικού

Καλύτερος από κάθε άλλη φορά αναμένεται να είναι ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, που αποτελεί παράλληλη εκδήλωση του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και συνδιοργανώνεται με το «Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο τη μύηση των παιδιών στον αθλητισμό και στον υγιή τρόπο ζωής.
Επίσημος Υποστηρικτής και συμπαραστάτης σ’ αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Μπάρμπα Στάθης, αποτελώντας ένα νέο ισχυρό μέλος στην οικογένεια της μεγαλύτερης διοργάνωσης της Βόρειας Ελλάδας, η οποία πέραν του αθλητικού διαθέτει κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό, ιστορικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Ο Μπάρμπα Στάθης, στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, στηρίζει και στέκεται αρωγός σε δράσεις που αφορούν στα παιδιά, καθώς και στην ενημέρωση για τη σωστή διατροφή και άσκηση. Στο πλαίσιο αυτό, θα δώσει δυναμικά το «παρών» ως Επίσημος Υποστηρικτής του Αγώνα Δρόμου 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», συμμετέχοντας έμπρακτα στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.

Θέλοντας να εμφυσήσει τις αξίες της θρέψης και της απόλαυσης στην κατανάλωση των λαχανικών, αλλά και της άσκησης, ο Μπάρμπα Στάθης θα δωρίσει στους 2.000 μαθητές – δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ένα παιδικό παραμύθι με παιχνίδια και ιστορίες για τη διατροφική αξία των λαχανικών, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά Δημοτικού. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά θα αποκτήσουν μαζί με τον αριθμό της συμμετοχής τους, εκτός από το μπλουζάκι της διοργάνωσης, την τσάντα και το μετάλλιό τους, ένα διαχρονικό δώρο.

Στον μαθητικό Δρόμο θα πάρουν μέρος 2.000 παιδιά, ηλικίας 9 έως 12 ετών. Η προθεσμία εγγραφών για τους Μαθητές Δημοτικών Σχολείων λήγει την Παρασκευή 24 Μαρτίου (απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα).

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Δρόμος Αθλητισμού, Διαδρομή Πολιτισμού. Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ