Microsoft: Στηρίζει το θεσμό των Χειμερινών Αγώνων Special Olympics

Η Microsoft, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στηρίζει το θεσμό των Special Olympics σε παγκόσμιο αλλά και σε τοπικό επίπεδο, έχοντας ως κοινό όραμα να ενθαρρύνει και να εμψυχώσει αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο.  Οι Special Olympics αγγίζουν και αλλάζουν τις ζωές αθλητών, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αθλητές και πιστοποιημένους συνεργάτες, (άτομα χωρίς διανοητική αναπηρία) να λάμψουν και να αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Φέτος, η Microsoft στηρίζει 30 αθλητές παγκοσμίως σε 30 διαφορετικά αθλήματα, ενώ στη χώρα μας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας καμπάνιας με κεντρικό μήνυμα «We Are More – Είμαστε Περισσότερα», είναι υπερήφανος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας, στην προσπάθειά της στους Παγκόσμιους Χειμερινούς Special Olympics, που πραγματοποιούνται από 14 έως 25 Μαρτίου στην Αυστρία.

Στόχος της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και να εμψυχώσει τους αθλητές, διαδίδοντας το μήνυμα για την αφοσίωση, τη θέληση και την ενότητα – αρχές και αξίες, με τις οποίες μπορούμε πάντα να καταφέρουμε περισσότερα!  Τα βλέμματα όλων φέτος είναι πάνω στον 19χρονο Έλληνα αθλητή από τη Νάουσα, Θοδωρή Ήλκο, ο οποίος ήρθε τρίτος στο cross-country ski, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Με αφορμή την καμπάνια αυτή και μία ημέρα πριν ταξιδέψουν για τους αγώνες στην Αυστρία, οι εργαζόμενοι της Microsoft Ελλάδας προσκάλεσαν το Θοδωρή, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας, στα γραφεία της, για μια γιορτή – έκπληξη! Οι εργαζόμενοι «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία αυτή και τους αθλητές της ομάδας, και ως ένδειξη της υποστήριξής τους, τους χάρισαν ένα τεράστιο πανό γεμάτο από τις πιο σπουδαίες ευχές από τους fans της σελίδας της Microsoft Ελλάδας στο Facebook, για να τους συνοδέψουν στο ταξίδι τους στους αγώνες Special Olympics, ώστε να τους θυμίζει την αγάπη όλου του κόσμου!

Όπως δήλωσε και ο Τίμος Πλατσάς, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και ΕΚΕ για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, «Είναι μεγάλη μας τιμή που στηρίζουμε το θεσμό των Special Olympics, αφού μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, μέσα από το οποίο στόχος μας είναι να στηρίζουμε ανθρώπους και οργανισμούς να πετυχαίνουν περισσότερα! Όλοι οι εργαζόμενοι της Microsoft Ελλάδας αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή από την πρώτη στιγμή, ενώ το πάθος και η αγάπη των παιδιών για αυτό που κάνουν, περνάνε ένα πολύ δυνατό μήνυμα, ότι όλα είναι δυνατά αρκεί να υπάρχει θέληση! Ευχόμαστε στα παιδιά καλή επιτυχία και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στο μέλλον»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ