Όμιλος Messaritis: Νέες συνεργασίες στην έναρξη του 2017

Η συνεχώς ανοδική πορεία της “Messaritis Ανανεώσιμες” στον κλάδο της λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών (O&M) συνεχίζεται με έντονο ρυθμό και το 2017, όπως ήδη δείχνουν οι νέες συνεργασίες που προέκυψαν κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία προσέθεσε στο χαρτοφυλάκιό της έργα O&M συνολικής ισχύος 2,1MW. Ενδεικτικά, εταιρίες που εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση των έργων τους στην Messaritis είναι οι «A&G PAPER ΑΕΒΕ», «MAR GREEN ENERGY» κ.α.

Οι νέες αυτές συνεργασίες οφείλονται στη μακροχρόνια εμπειρία της Messaritis στο χώρο της ενέργειας, στον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης και στην τεχνική υπεροχή της, στοιχεία τα οποία έχουν συμβάλει στο να ταυτιστεί το όνομά της στη συνείδηση των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών σταθμών με την αξιοπιστία και την καινοτομία.
Η κουλτούρα της συνεχούς εξέλιξης οδηγεί την εταιρία σε διαρκή ανάπτυξη και πρωτοπόρες λύσεις για την αγορά, με αποτέλεσμα να θεωρείται μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.

Η “Messaritis Ανανεώσιμες” αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών, καθώς και για τη διεξαγωγή δοκιμών σύμφωνα με το πρότυπο EN62446:2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ