Teleperformance Greece: Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

Η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών multichannel customer experience management outsourcing που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά, διακρίθηκε στην έρευνα Best Workplaces που διεξήγαγε το Great Place to Work Institute Hellas, για την αξιολόγηση του καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα για το 2017.

Η εταιρεία διαπρέπει σήμερα στην προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, αφού αποτελεί Multilingual Hub για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, εξυπηρετώντας πάνω από 130 αγορές σε 35 γλώσσες και διαλέκτους και απασχολώντας περίπου 4.800 άτομα από 91 εθνικότητες.

Η Teleperformance Greece έλαβε εξαιρετική βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες της έρευνας, τόσο χάρη στις απαντήσεις που έδωσαν οι εργαζόμενοι στο ερωτηματολόγιο Trust Index®, το οποίο εστιάζει στις αντιλήψεις για το χώρο εργασίας, όσο και στην παρουσίαση του ερωτηματολογίου Culture Audit®. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι της Teleperformance Greece σημείωσαν ότι η εταιρεία παρέχει εξαιρετικά προνόμια στους εργαζομένους, προωθεί και ενθαρρύνει την πολυπολιτισμικότητα και δίνει τη δυνατότητα προσωπικής ανάπτυξης, μεταξύ άλλων.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη διάκρισή μας στα Best Workplaces  για το 2017 από το Ινστιτούτο  Great Place to Work», δήλωσε ο Γιάννης Τουρκομάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Teleperformance CEMEA. «Η Teleperformance προσελκύει κορυφαία ταλέντα από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους ένα μοναδικά πολυπολιτισμικό περιβάλλον αλλά και μια σημαντική ευκαιρία για τη συνεχή βελτίωση των δεξιοτήτων και των γνώσεων τους, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Είναι πραγματικά τιμή μας που οι προσπάθειές μας έχουν αναγνωριστεί από το Ινστιτούτο Great Place to Work».

«Η διάκρισή μας ως Best Workplace στην Ελλάδα μας ικανοποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει περήφανους καθώς αναγνωρίζει τις καθημερινές μας προσπάθειες για συνεχή ικανοποίηση των εργαζομένων μας που προέρχονται από δεκάδες διαφορετικές κουλτούρες», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος, Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της Teleperformance Greece. «Η βράβευση αυτή αντιπροσωπεύει τη φωνή και τις προσπάθειες των ανθρώπων μας και δε θα μπορούσε παρά να μας δώσει κίνητρο και δύναμη ώστε να δεσμευτούμε στο να αυξήσουμε την ικανοποίησή τους, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Η βράβευση αυτή ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους μας».

«Η Teleperformance Greece για μια ακόμη φορά βραβεύεται από το θεσμό  Best Workplaces, μια διάκριση η οποία αποδεικνύει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία και τη διατήρηση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας. Παρακολουθώντας την πορεία της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, τους συγχαίρω για τη συνέπεια και τη συνοχή τους», δήλωσε ο Δημήτρης Γκανούδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®  Institute Hellas.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ