Global Sustain: Παρουσίασε το νέο της Yearbook

H Global Sustain γιόρτασε την έκδοση ενός ακόμα Yearbook ανάμεσα σε φίλους, μέλη και συνεργάτες. Η εταιρία παρουσίασε την δέκατη έκδοση της σειράς Yearbook, με τίτλο  “The Energy (R)evolution”, σε ειδική εκδήλωση, την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο ξενοδοχείο Metropolitan, παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών.

Η φετινή ανθρακικά ουδέτερη έκδοση Yearbook είχε συμμετοχές από οργανισμούς όπως, United Nations Conference on Trade and Development (UNCTAD), UN Sustainable Energy for All, World Energy Council και European Commission.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος, Global Sustain Group, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και παρουσιάζοντας τη φετινή έκδοση με αναφορά στα άρθρα που την απαρτίζουν.

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν από ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων άρθρα και απόψεις φιλοξενούνται στη φετινή έκδοση. Αρχικά ο κ. Διονύσης Χριστοδουλόπουλος, Managing Director, MAN Diesel & Turbo Hellas Ltd, μίλησε για τη στρατηγική μείωσης των ανθρακούχων εκπομπών της εταιρίας. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο  κ. Σπύρος Ράπτης, Sales Director for Distributors and Integrators, Greece & Cyprus, Schneider Electric, ο οποίος μίλησε για την ενεργειακή απόδοση, τη συνδεσιμότητα και την κατανεμημένη ενέργεια, αλλά και για τους τρόπους ενδυνάμωσης ενός βιώσιμου μέλλοντος. Οι τοποθετήσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του κ. Γιάννη Σαλαβόπουλου, CEO CAPITALS Circle Group & CEO Global Sustain GmbH, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης της ενεργειακής ασφάλειας στην Ε.Ε. με νέα αντίληψη διαχείρισης κινδύνου και συνέχειας.

H εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν περισσότερα από 40 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών έκλεισε με δικτύωση και δεξίωση.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης, ενώ θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις σε Βρυξέλλες, Βερολίνο και Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ