Costa Navarino: Διοργάνωσε με την Purina το πρώτο «Adoption Weekend»

Πραγματοποιήθηκε στις 19-21 Μαΐου το 1Ο «Adoption Weekend»  της Navarino Pet Community που διοργάνωσε η Costa Navarino,  σε συνεργασία με τη PURINA.

Δεκάδες σκυλάκια με τους ιδιοκτήτες τους έλαβαν μέρος σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον καταξιωμένο Έλληνα εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριάντη, να καλλωπίσουν και να περιποιηθούν τα αγαπημένα κατοικίδια τους με τη φροντίδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR, αλλά και να  απολαύσουν τη συντροφιά άλλων φιλόζωων και των σκύλων τους.

Το καταφύγιο αδέσποτων σκυλιών της Costa Navarino φιλοξένει 20  σκύλους που ελπίζουν να βρουν ένα μόνιμο σπίτι.

Έξι (6) σκύλοι υιοθετήθηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο και θα ταξιδέψουν στην Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα με τις νέες τους οικογένειες.  Οι χώροι του καταφυγίου εμπλουτίστηκαν με ένα πάρκο εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων με την ευγενική  χορηγία της PURINA.

Σκοπός της ενέργειας της Costa Navarino είναι να βρεθεί μόνιμη στέγη για αδέσποτους σκύλους της περιοχής. Ταυτόχρονη επιδίωξη είναι να ενισχυθεί η πράξη της υιοθεσίας, προσδοκώντας στην κινητοποίηση του κοινού, καθώς και των επιχειρήσεων, ώστε να υιοθετήσουν την ιδέα και να την εφαρμόσουν και σε άλλη μέρη της Ελλάδας.   Τέλος, στόχος είναι να συμβάλλει στον περιορισμό του προβλήματος των αδέσποτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ