Under Armour: Μεγάλη συμμετοχή στο UA Run City Challenge της Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21/5, το φετινό UA Run City Challenge στη Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας που εξελίσσεται σε θεσμό για την πόλη, ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες προσέλευσης καθώς μόλις στη δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του, συμμετείχαν πάνω από 950 δρομείς κάθε ηλικίας!

Σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα και σε εορταστικό κλίμα, οι δρομείς διένυσαν μια χαρακτηριστική διαδρομή κατά μήκος της Λεωφόρου Νίκης, που περνούσε μέσα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και κατέληγε στο εκπτωτικό κέντρο One Salonica, με ενδιάμεσο σταθμό τον εμβληματικό Λευκό Πύργο!

Οι αγώνες περιλάμβαναν Ημιμαραθώνιο, 10 χλμ. , 5 χλμ. και 1 χλμ.(για παιδιά). Πολλοί από τους δρομείς «κυνήγησαν» έναν καλό χρόνο ενώ άλλοι προτίμησαν να τρέξουν με πιο χαλαρό ρυθμό ή ακόμα και να περπατήσουν για να απολαύσουν την διαδρομή. Αμφότεροι ήταν εντυπωσιασμένοι με το δρομικό event και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το UA City Challenge για του χρόνου!

Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού αθλητισμού όπως: ο Περικλής Ιακωβάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής), η Βούλα Κοζομπόλη (Πρόεδρος Ολυμπιονικών), η Τασούλα Κελεσίδου (Ολυμπιονίκης), η Πόλυ Σαρέγκου (Ολυμπιονίκης), ο Χάρης Παπαγεωργίου (Μπασκετμπολίστας) και ο Σπύρος Μούρτος (Μπασκετμπολίστας).

Σε όλους τους δρομείς δόθηκε μετάλλιο συμμετοχής κατά τον τερματισμό τους. Οι νικητές του κάθε αγώνα, όπως επίσης οι νικητές της κάθε ηλικιακής κατηγορίας, έλαβαν κύπελλα και πλούσια δώρα από τους χορηγούς!

Ο αγώνας έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Β’ Διαμερίσματος σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο Αετός. Μέρος των εσόδων προσφέρθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS Πλαγιαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ