EcoArt: Τα 10 καλύτερα έργα θα παρουσιαστούν στο The Mall Athens

Τα δέκα καλύτερα έργα που πήραν μέρος στον πρωτότυπο διαγωνισμό “EcoArt” της Energizer, θα παρουσιαστούν στη μεγάλη γιορτή δημιουργικότητας που θα πραγματοποιηθεί στο The Mall Athens (έναντι καταστήματος Φίλιππος Νάκας), στις 9 και 10 Ιουνίου.

Tο κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει δημιουργικά και εμπνευσμένα έργα από ανακυκλώσιμα υλικά, φιλοτεχνημένα από «μικρούς και μεγάλους καλλιτέχνες» με κύρια πηγή έμπνευσης την ecoadvanced, τη Νο1 σε διάρκεια αλκαλική μπαταρία της Energizer και βασικό θέμα την ανακύκλωση. Η τελική επιλογή έργων έγινε μέσω ειδικής ψηφοφορίας στη σελίδα www.ecoadvanced.gr, ενώ ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των εκπαιδευτηρίων ΑΚΜΗ.

Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, μικροί “καλλιτέχνες” θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τους γονείς τους. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν στο πνεύμα της ecoart, φτιάχνοντας διάφορες κατασκευές και ζωγραφιές, ενώ θα λάβουν και αναμνηστικά δώρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η ανάδειξη των τριών καλύτερων δημιουργιών του διαγωνισμού “EcoArt”. Στους τρεις νικητές θα απονεμηθούν ειδικά βραβεία, ένα iPad Pro (1ο βραβείο), μία GoPro Camera (2ο βραβείο) και μία δωροεπιταγή 300€ από το Πλαίσιο (3ο βραβείο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ