Samsung Hellas: Στηρίζει έκθεση Φωτογραφίας του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης

H Samsung Electronics Hellas σε συνεργασία με το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης διοργανώνουν την έκθεση ψηφιακής φωτογραφίας και βίντεο με έργα των παιδιών που συμμετείχαν στα σεμινάρια φωτογραφίας στο Εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung, το οποίο έχει δημιουργηθεί ειδικά για το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Η έκθεση φιλοξενείται στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS powered by Samsung. Την επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβε η καθηγήτρια φωτογραφίας των παιδιών, Χριστιάνα Πετουσάκη.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS, δήλωσε: «Στα Παιδικά Χωριά SOS νιώθουμε πολύ τυχεροί που η Samsung βρίσκεται για 6η χρονιά κοντά μας, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά μας να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να αναπτύξουν δεξιότητες που μπορεί να τους φανούν χρήσιμες για την επαγγελματική αποκατάστασή τους. Το έργο του Εργαστηρίου Τεχνολογίας της Samsung είναι μοναδικό και χαιρόμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το μοιραστούμε με το κοινό μέσω αυτής της έκθεσης».

Η Ειρήνη Βασιλείου, Marketing & Communications Manager στη Samsung Electronics Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το πρόγραμμα σεμιναρίων φωτογραφίας έχει κερδίσει πιστούς φίλους στο Παιδικό Χωριό SOS της Βάρης και ελπίζουμε να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους. Το εργαστήριο Τεχνολογίας της Samsung έχει δημιουργηθεί εδώ και έξι χρόνια στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και τα παιδιά κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζουν με τη δημιουργικότητά τους».

Η έκθεση φωτογραφίας και βίντεο των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS της Βάρης θα φιλοξενηθεί στον 1ο όροφο του INNOVATHENS powered by Samsung έως τα τέλη Αυγούστου. Θα είναι ανοικτή για το κοινό Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ