Infokids.gr: Διοργανώνει πάρτι για τα παιδιά της «Αγκαλιάς»

Το Infokids.gr, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών του δράσεων με θέμα «Στηρίζουμε τα Παιδιά», διοργανώνει για τέταρτη χρονιά την καθιερωμένη «Τούρτα-έκπληξη», χαρίζοντας χαμόγελα σε παιδιά που δεν ήταν τόσο τυχερά στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Τρία παιδάκια από τον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά», το Σάββατο 24 Ιουνίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο χώρο των γραφείων του Συλλόγου (Λεωφ. Αθηνών 84, 10441, Αθήνα) θα γιορτάσουν τα γενέθλιά τους μαζί με τους φίλους τους σε ένα πάρτι-έκπληξη που διοργανώνει το infokids.gr και θα τους μείνει αξέχαστο!

Μαζί μας θα διασκεδάσει και γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία θα μοιράσει παιχνίδια στα παιδιά, προσφορά της AS Company, και βιβλία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προσφορά των εκδόσεων Μίνωας.

Και επειδή θέλουμε αυτά τα γενέθλια να είναι τόσο γλυκά όσο τα παιδιά της «Αγκαλιάς», η Άντα Λιβιτσάνου από το Ada’s Little Kitchen θα επιμεληθεί τις γενέθλιες τούρτες για τους τρεις εορτάζοντες και τους καλεσμένους τους.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Frezyderm, η οποία θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά. Η Frezyderm είναι η εταιρεία που κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ