Kosmocar-VW: Συνεργασία με την Protergia

Η Kosmocar – Volkswagen ανακοινώνει την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με την Protergia, τον μεγαλύτερο ιδιώτη παραγωγό ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

H συνεργασία της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia εγκαινιάζεται με το εμπορικό λανσάρισμα της έκδοσης e-up! powered by Protergia. Με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 82PS και ροπής 210Nm, το e-up! powered by Protergia, επιταχύνει (0-80km) σε 8,1’’ με μέγιστη ταχύτητα 130km/h.

Το e-up! powered by Protergia διαθέτει 3 οδηγικά προφίλ (normal, eco και eco+) και 5 επίπεδα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας και αυτονομίας. Η μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 18,7 kWh εξασφαλίζει στο e-up! αυτονομία μέχρι 160km με μέση κατανάλωση 11,7 kWh/100km.

Για τη φόρτιση του e-up! υπάρχουν 3 εναλλακτικοί τρόποι: Απλή οικιακή φόρτιση, ταχυφορτιστής (συμπεριλαμβάνεται) και σε ειδικό δημόσιο σταθμό φόρτισης. Βάσει του οικιακού τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος της Protergia, το e-up! powered by Protergia αποτελεί τον οικονομικότερη μορφή αυτοκίνησης στην Ελληνική αγορά, με κόστος μόλις €1,10 για κάθε 100 χιλιόμετρα! To e-up! powered by Protergia διατίθεται στην προνομιακή τιμή των €19.950. Με επιδότηση δηλαδή 10.000 ευρώ!

e-Protergia Οικιακό

Η ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia εγκαινιάζει την έναρξη της συνεργασίας της Kosmocar – Volkswagen με την Protergia, σε δραστηριότητες σχετικές με την ηλεκτροκίνηση.

Στο πλαίσιο αυτό, για όλους τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών Volkswagen η Protergia δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς στο προνομιακό τιμολογιακό πακέτο “e-Protergia Οικιακό” το οποίο δημιούργησε αποκλειστικά για τη συνεργασία της με την Kosmocar – Volkswagen.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ακόλουθες προνομιακές παροχές:

* Ένα τιμολόγιο ειδικά σχεδιασμένο για τους κατόχους ηλεκτρικών Volkswagen
* Δωρεάν την ενέργεια ενός έτους για τη φόρτιση του ηλεκτρικού Volkswagen
* Έως και 21% έκπτωση στις χρεώσεις ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού σας
* Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ