Τα Amigos & η Martha Moroleon χαρίζουν Μεξικάνικα «χαμόγελα» στην Κιβωτό του Κόσμου

Τα Μεξικάνικα εστιατόρια-μπαρ Amigos στα πλαίσια του εορτασμού μίας από τις πιο σημαντικές επετείους του Μεξικού, της ημέρας της Ανεξαρτησίας της χώρας, σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Amigos της Γλυφάδας.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017, στις 9μμ, σας περιμένουμε στο Amigos της Γλυφάδας για να γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή επέτειο μαζί με άφθονη μαργαρίτα Curevo, μοναδικές Μεξικάνικες γεύσεις αλλά και την δημοφιλή Μεξικάνα τραγουδίστρια Martha Moroleon συνοδευόμενη (μουσικά) από τους Apollon Mariachi sound!

Αυτή η σημαντική fiesta όμως, αποτελεί και την αφορμή να μοιραστούμε κάποιες από τις πιο σημαντικές αξίες των Amigos αλλά και της Μεξικάνικης κουλτούρας, αυτές της οικογένειας και της αλληλεγγύης. Γι’ αυτό λοιπόν, όλα τα έσοδα της συγκεκριμένης εκδήλωσης, που διοργανώνεται από τα Amigos με την ευγενή υποστήριξη της Πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα, θα διατεθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού του Πατέρα Αντώνιου«ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ»!

Ελάτε μαζί μας, στο Amigos της Γλυφάδας, για να χαρίσουμε έμπρακτα, ένα χαμόγελο αλληλεγγύης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ