Η Φέτα Ήπειρος στηρίζει τον αθλητισμό στην πατρίδα της

Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, που παράγεται στο εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στον Αμμότοπο Άρτας, συνεχίζει και φέτος τη χορηγία τριών τοπικών ομάδων: της γυναικείας ομάδας χάντμπολ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ, της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ΑΙΑΣ, που με τη φετινή χορηγία μετονομάστηκε σε ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ, και της ομάδας ποδοσφαίρου ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙΟΥ.

Πρόσφατα, στο πλαίσιο της ανανέωσης της χορηγίας στην ΑΕΞ και την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας, με μεγάλο χορηγό την ΗΠΕΙΡΟΣ, διοργανώθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα σε ΑΕΞ και σε ομάδα εργαζομένων του εργοστασίου ΗΠΕΙΡΟΣ. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Πρόεδρος της ΑΕΞ κ. Σωτήρης Σκανδάλης, απέδωσε την νέα φανέλα της ομάδας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΗΠΕΙΡΟΣ κ. Στέφανο Παντελιάδη και μεταξύ άλλων δήλωσε:  «Είναι τιμή για το σύλλογό μας να φέρει το λογότυπο της εταιρίας ΗΠΕΙΡΟΣ στις εμφανίσεις του.  Έχοντας γνώση της συνολικής προσφοράς της εταιρίας στην περιοχή μας, με την προσφορά της στο τοπικό αθλητισμό, μάς δίνει δυνάμεις για τη συνέχεια της προσπάθειας μας».

Η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ , όπως και όλα τα προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, παράγονται σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, που βρίσκεται στον Αμμότοπο Άρτας. Το εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ επεξεργάζεται περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος το χρόνο και διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συσκευασίας. Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα που έχει λάβει τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας από τους σημαντικότερους φορείς στον κόσμο.  Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα της ευρείας γκάμας των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ