Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Υποστήριξε το Spetses Mini Marathon

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ένθερμος υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών δράσεων όλης της χώρας, υποστήριξε για μία ακόμη φορά το 7ο Spetses mini Marathon, το μεγαλύτερο multisport event της Ελλάδας, το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου 2017. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, δυναμικός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, ενισχύοντας την προσπάθειά τους, προσφέροντάς τους την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε διαδρομή!

Κάθε χρόνο, χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό, επισκέπτονται τις Σπέτσες, για να παρακολουθήσουν και να διαγωνιστούν στο μεγαλύτερο multi-sport event αθλητικού τουρισμού της χώρας. Έτσι και φέτος, χιλιάδες αθλητές ταξίδεψαν στο νησί του Αργοσαρωνικού και συμμετείχαν στους Κολυμβητικούς Αγώνες 3.000 και 5.000 μέτρων, τους Αγώνες Δρόμου 5, 10 & 25 χλμ. Στα πλαίσια του Spetses mini Marathon, διοργανώνονται ακόμη και παιδικοί αγώνες δρόμου και κολύμβησης, για παιδιά έως 15 ετών.

Το τριήμερο περιλάμβανε πληθώρα ενεργειών όπως SUP Event, Sunset Yoga, Σπετσιώτικα Κεράσματα, αλλά και την ξεχωριστή ενέργεια «Bring a Tree», η οποία αποτελεί μια κίνηση ευαισθητοποίησης έπειτα από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έλαβαν χώρα στο νησί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στοχεύει στην αναδάσωση του νησιού μέσα στο 2018.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε περήφανα την διοργάνωση του μεγάλου και επιτυχημένου αθλητικού δρώμενου, αποτελώντας παράλληλα και πολύτιμο σύμμαχό για τη σωστή ενυδάτωση των αθλητών. Στη φετινή αθλητική διοργάνωση συμμετείχε και η AVRA Running Team, με περισσότερα από 40 μέλη, εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Σταθερή στη δέσμευσή της να ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μαζί με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ συμμετέχουν ενεργά στις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις σε κάθε γωνιά της χώρας, προάγοντας το μήνυμα της άθλησης και αναδεικνύοντας παράλληλα την ομορφιά της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ