Celebrity Rouk Zouk: Υποστηρίζει τον Οργανισμό «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους»

Φέτος το Celebrity Rouk Zouk, υποστηρίζει τον Οργανισμό «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» που στηρίζει και θεραπεύει άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους

Το Celebrity Rouk Zouk, επιστρέφει 2η σεζόν για καλό σκοπό, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 21.00, θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».

Οι πρωταγωνιστές μας διαλέγουν πλευρές και οι ομάδες σχηματίζονται. «Κάτι Χωρισμένα» με αρχηγό τη Μαρία Σολωμού και παίκτες, τους Μαριάνα Τουμασάτου, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Γιώργη Κοντοπόδη. Η δεύτερη ομάδα είναι τα «Παλικάρια», με αρχηγό τον Νίκο Μουτσινά και συμπαίκτες, τους Μάριο Αθανασίου, Σπύρο Σούλη και Σταύρο Σβήγκο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα θα δώσει το σύνθημα «Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» θα «μονομαχήσουν», αυτή τη φορά, με «όπλα» την αλληλεγγύη και την προσφορά.

Φέτος, τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk, θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» (CpTH”), με στόχο την αρωγή σε άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια. Στη χώρα μας, κάθε χρόνο γεννιούνται 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια, από τα οποία το 1/3, κυρίως νεογνά, χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Σκοπός του “CpTH”, είναι να στηρίξει και να θεραπεύσει τα παιδιά με καρδιοπάθεια που ζουν στην Ελλάδα, δίνοντας τους τη δυνατότητα σε μια φυσιολογική ζωή, καθώς και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειες τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ