Quizdom: Συμβάλλει ενεργά στην ασφάλεια στο διαδίκτυο

Σε συνεργασία με την SaferInternet4Kids, το Quizdom προσφέρει γνώσεις για την ασφαλή περιήγηση και προστασία στο διαδίκτυο, θέμα σημαντικό για τους παίκτες της εφαρμογής και τις οικογένειες τους.

Σύμφωνα με παγκόσμιες έρευνες, 3 στους 10 ανθρώπους έχουν πέσει θύματα hacking. Αυτό οφείλεται στην αμέλεια των χρηστών στους κινδύνους του διαδικτύου καθώς και στην έλλειψη γνώσης για τη σωστή προστασία της ψηφιακής τους ζωής.

Με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση των κινδύνων αυτών και να επιμορφώσει τους χρήστες του, το Quizdom δημιούργησε, σε συνεργασία με την SaferInternet4Kids, ένα νέο ομώνυμο Group στην εφαρμογή. Το group περιέχει ερωτήσεις από κατηγορίες όπως “Δίκτυα”, “Κυβερνοασφάλεια”, “Ασφάλεια”, “Ιστορία” , “Κοινωνικά δίκτυα” και τη δημοφιλή κατηγορία “Ξέρεις ότι”.

Στόχος του Quizdom και της SaferInternet4Kids είναι να προσφέρουν στους χρήστες της εφαρμογής γνώσεις σχετικά με τη διαδικτυακή ασφάλεια αυτών και της οικογένειας τους, και να συμβάλλουν στην προστασία των προσωπικών τους δεδομένων από κακόβουλους χρήστες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ