Eviol: Χορηγός στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου και ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου 2017, με τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL να δίνουν το δυναμικό «παρών» για 2η συνεχόμενη χρονιά, ως επίσημος χορηγός!

Στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με την Ομάδα Αιγαίου και παρουσίασαν την εφαρμογή «Χιλιόμετρα για καλό». Κατεβάζοντας την εφαρμογή «Km για καλό», βοηθάμε την Ομάδα Αιγαίου να καλύψει την απόσταση 50 ναυτικών μιλίων συμπληρώνοντας ο καθένας από εμάς την απόσταση των 42 km η οποία αντιστοιχεί σε 1 ναυτικό μίλι.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL παρευρέθηκαν και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Δέσποινα Καμπούρη, όπου και κατέβασαν την εφαρμογή «Km για καλό» και φωτογραφήθηκαν τόσο με την #eviolrunningteam όσο και με τους θαυμαστές τους στο τρισδιάστατο photobooth! Επιπλέον, ο επιστημονικός συνεργάτης και διατροφολόγος των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, κος Αναστάσιος Παπαλαζάρου, μίλησε στο κοινό για τα προϊόντα και έδωσε συμβουλές «ευ ζην»! Όλοι οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για τη σύμπραξη των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL και της Ομάδας Αιγαίου και έλαβαν μία αναμνηστική φωτογραφία από το τρισδιάστατο photobooth!

Στελέχη της εταιρείας GAP, δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που βρισκόμαστε για 2η συνεχή χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ως επίσημοι χορηγοί. Οι αξίες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας ταυτίζονται απόλυτα με τις εταιρικές αξίες μας, καθώς είναι στη «φύση» μας να αθλούμαστε, να προσπαθούμε και να γιορτάζουμε! Φέτος, είμαστε διπλά περήφανοι, καθώς με τη συμμετοχή μας στηρίζουμε την Ομάδα Αιγαίου, μετρώντας «Κm για καλό» και στηρίζοντας το σημαντικό έργο τους στα ακριτικά νησιά του Αρχιπελάγους.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ