Interamerican: Άμεση κινητοποίηση για την αντιμετώπιση των αναγκών στο Θριάσιο Πεδίο

Σε κατάσταση συναγερμού και με κινητοποίηση όλων των δυνάμεων, μηχανοκίνητου εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού, βρίσκεται από τις πρώτες ώρες των ακραίων καιρικών φαινομένων η INTERAMERICAN για την υποστήριξη των ασφαλισμένων της εταιρείας -και όχι μόνο- που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Θριάσιο Πεδίο.

Η εταιρεία έχει διαθέσει στην περιοχή Μεγάρων – Νέας Περάμου – Μάνδρας – Ελευσίνας από χθες 10 οχήματα του στόλου οδικής βοήθειας που σήμερα αυξήθηκαν σε 15: πλατφόρμες, ρυμουλκά, γερανούς και προσωπικό, που εργάζεται αδιάλειπτα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, έχοντας διαχειριστεί ήδη περισσότερα από 150 περιστατικά, ενώ οι κλήσεις συνεχίζονται με υψηλή συχνότητα. Οι επεμβάσεις αφορούν, επί το πλείστον, σε αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα νερά, αλλά και σε αποκατάσταση άλλων προβλημάτων σε περιουσιακά στοιχεία, λόγω των φερτών υλικών από τη θεομηνία.

Ταυτόχρονα, εξειδικευμένη ομάδα της INTERAMERICAN έχει αναλάβει τη διενέργεια άμεσης πραγματογνωμοσύνης και εκτίμησης των ζημιών, προχωρώντας σε ταχύτατη διαδικασία διακρίβωσης και διαχείρισης των περιστατικών, ώστε να ανακουφιστούν το συντομότερο δυνατόν οι πληγέντες. Οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι «επί ποδός» και θα παραμείνουν σε επιφυλακή, σε 24ωρη βάση, δεδομένου ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να έχουν συνέχεια. Το Συντονιστικό Κέντρο της INTERAMERICAN Βοήθειας -τηλέφωνα κλήσης 1158 για οδική βοήθεια και 1010 για άμεση ιατρική βοήθεια- βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα ανταπόκρισης σε κάθε κλήση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ