CHEP: Κορυφαία στην κατηγορία της βάσει του δείκτη αειφορίας Dow Jones

Η CHEP, η κορυφαία εταιρεία παροχής λύσεων εξοπλισμού εφοδιαστικής αλυσίδας, η οποία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες, αναδείχτηκε ως κορυφαία εταιρεία διεθνώς, για το 2017, σύμφωνα με το δείκτη Dow Jones Sustainability Index (DJSI), στην κατηγορία των βιομηχανικών, εμπορικών υπηρεσιών και προμηθειών.

Ο δείκτης DJSI είναι το “gold standard” για τις επιχειρηματικές πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και αποτελεί τον εγκυρότερο διεθνή δείκτη αξιολόγησης και κατάταξης κορυφαίων οργανισμών βάσει της αειφορίας. Με βάση τον DJSI αξιολογούνται 2.400 από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεθνώς για να προκύψει το ποσοστό αυτών (10%) με την μεγαλύτερη αειφορία σε κάθε κλάδο.

Η CHEP από τη δεύτερη θέση το 2016, ανέβηκε στην κορυφή της λίστας το 2017, αφού κατάφερε να βελτιώσει τις επιδόσεις της σε βασικά σημεία, όπως η διαχείριση των πελατειακών σχέσεων, η περιβαλλοντική και κοινωνική ενημέρωση, η εταιρική διακυβέρνηση, αλλά και ο κώδικας συμπεριφοράς.

O κ. Παναγιώτης Στράντζαλης, Country Manager της CHEP για την Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: “Η κορυφαία θέση στην κατάταξη του δείκτη DJSI, είναι μία διεθνής αναγνώριση για τις λύσεις της CHEP. Η προσήλωσή μας στη βελτίωση της αειφορίας έχει δημιουργήσει μία σημαντική αξία τόσο για την CHEP όσο και για τους συνεργάτες της. Ο επιτυχημένος συνδυασμός του επιχειρησιακού μοντέλου και της τεχνογνωσίας που διαθέτουμε για την εφοδιαστική αλυσίδα μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε τα κόστη, εξοικονομώντας παράλληλα φυσικούς πόρους τόσο για εμάς όσο και για όλους τους συνεργάτες μας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ