Η ΙΚΕΑ στηρίζει το δικαίωμα στο… παιχνίδι

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, για ακόμα μία χρονιά στηρίζει τα δικαιώματα των παιδιών στο παιχνίδι, την εκπαίδευση και τη σωστή ανάπτυξη με την καμπάνια ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό. Γι’ αυτό και το IKEA Foundation ενισχύει οικονομικά το έργο οργανισμών που στηρίζουν τα παιδιά.

Η ΙΚΕΑ διοργανώνει εδώ και τέσσερα χρόνια τον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών για τα παιδιά που θέλουν να δουν το παιχνίδι των ονείρων τους να μετατρέπεται σε πραγματικό λούτρινο παιχνίδι της συλλεκτικής σειράς SAGOSKATT.

Η σειρά SAGOSKATT δεν είναι απλά μία σειρά με χαριτωμένα και αξιολάτρευτα λούτρινα παιχνίδια αλλά υπηρετεί και έναν μεγαλύτερο σκοπό. Αποτελεί κομμάτι της καμπάνιας ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό και μέσα από αυτή τη σειρά  το ΙΚΕΑ Foundation ενισχύει οικονομικά οργανισμούς που στηρίζουν την παιδική ανάπτυξη και  εκμάθηση, τις ίσες ευκαιρίες στη συμμετοχή, τον αθλητισμό και φυσικά το παιχνίδι.

Το 2016, ο 3ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής συγκέντρωσε περισσότερες από 70.000 συμμετοχές παιδιών από ολόκληρο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού είναι κάτι περισσότερο από συγκινητικό. Μοναδικοί συνδυασμοί χρωμάτων, σχημάτων και εκφράσεων πλημμύρισαν την ΙΚΕΑ και την έκαναν μέρος του συναρπαστικού κόσμου των παιδιών.

Τώρα, διεξάγεται ο 4ος  Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν τον Ιανουάριο του 2018.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ