Μεσσαρίτης: Δεύτερη έκδοση του οδηγού της Solar Power Europe για τις βέλτιστες πρακτικές

Η Messaritis Ανανεώσιμες ανακοινώνει την ολοκλήρωση της δεύτερης έκδοσης του οδηγού «Λειτουργία και Συντήρηση – Βέλτιστες Πρακτικές και Κατευθυντήριες Γραμμές» από την Solar Power Europe. Ο οδηγός έχει ως στόχο να ορίσει  ένα ποιοτικό σημείο αναφοράς, βάσει του οποίου ο κάθε ιδιοκτήτης φωτοβολταϊκού σταθμού θα μπορεί να αξιολογεί το επίπεδο παροχής υπηρεσιών του Ο&Μ συνεργάτη του.

Η SPE, πρώην EPIA (European Photovoltaic Industry Association), αποτελεί μια πανευρωπαϊκή ένωση, μέσω της οποίας εκπροσωπούνται οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε όλη την αλυσίδα αξίας του κλάδου της ενέργειας. Στόχος της ένωσης είναι να διαμορφώσει το ρυθμιστικό περιβάλλον στο  χώρο της ενέργειας και να ενισχύσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες του κλάδου στην Ευρώπη.

Από τον Μάρτιο του 2015 μέχρι και σήμερα η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί ενεργό μέλος του O&M Task Force, το οποίο συγκλήθηκε από την SPE και αποτελείται από τις πλέον γνωστές και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου.

Ενδεικτικά κάποια από τα μέλη της είναι οι: Trina Solar, 3E, ABB, Messaritis Renewables, Enel Green Power, Jinko Solar, Conergy Services, DuPont Photovoltaic Solutions, Enphase Energy, Fortum, Iris, Lark Energy, Meteocontrol, Alectris, Solarcentury, Edison Energy κα.

Έπειτα από ενάμιση χρόνο εργασίας, σε σχέση με την πρώτη έκδοση, η SPE σε συνεργασία με τις εταιρίες – μέλη του Ο&Μ Task Force δημοσιοποίησε τη δεύτερη έκδοση του οδηγού «Λειτουργία και Συντήρηση – Βέλτιστες Πρακτικές και Κατευθυντήριες Γραμμές», η οποία είναι διαθέσιμη online εδώ.

Στην Messaritis Ανανεώσιμες πιστεύουμε πως ο οδηγός αυτός αποτελεί το επόμενο βήμα για την καθιέρωση ενός επιπέδου ποιότητας αναφορικά με τις υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών. Συνεπώς, η συμμετοχή μας στη δημιουργία του αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρία μας και ταυτόχρονα αναγνώριση της τεχνικής μας υπεροχής σε θέματα O&M.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ