H Aqua Vista Hotels στηρίζει την τέχνη

Η Aqua Vista Hotels συμμετείχε στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου δίσκου του Galan Trio, που παρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα μέσα Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των δράσεων της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt της εικαστικού και Art Manager του Ομίλου κυρίας Κέλλυς Αθανασιάδου.

Έπειτα από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία του Ομίλου και της #Rest@rtστη διοργάνωση τριών μοναδικών εκθέσεων στην Aqua Gallery τον χώρο τέχνης της Aqua Vista Hotels στο ξενοδοχείο Art Hotel στον Πύργο της Σαντορίνης, στελέχη του Ομίλου παρευρέθηκαν στη φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση για τον επίλογο των φετινών δράσεων της Πλατφόρμας.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels προλόγισε τη συναυλία του Galan Trio, με τους εξαιρετικούς μουσικούς που το απαρτίζουν να παίρνουν τη σκυτάλη και να παρουσιάζουν τα έργα τους. Η πολύ επιτυχημένη συναυλία που ενθουσίασε το κοινό είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τα έσοδα να μοιράζονται εξ ημισείας στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολη και την Εταιρεία Προστασία Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κυρία Σοφία Ματζουράνη δήλωσε: “Η δημιουργία της Aqua Gallery υπήρξε σταθμός για την Aqua Vista Hotels την περσινή χρονιά, αφού αγαπήθηκε πολύ τόσο από τους ίδιους τους κατοίκους της Σαντορίνης όσο και από τους επισκέπτες του νησιού και των ξενοδοχείων μας. Η συνεργασία με την Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαι παρόντες στην ολοκλήρωση των φετινών δράσεών της αλλά και για να στηρίξουμε τον όμορφο σκοπό της εκδήλωσης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ