Dole Hellas: Μέγας Χορηγός του Stoiximan.gr Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Dole Hellas θα έχει για άλλη μια χρονιά ισχυρή παρουσία στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, συμβάλλοντας με αναβαθμισμένο ρόλο στην επιτυχία του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου.

Πλέον ως ο Μέγας Χορηγός της επερχόμενης διοργάνωσης, η Dole Hellas θα στηρίξει δυναμικά τον Μαραθώνιο της Ιστορίας, ο οποίος θα ενώσει την Πέλλα με τη Θεσσαλονίκη μέσα από μια διαδρομή ιστορίας και πολιτισμού, διαθέτοντας πέραν του αθλητικού, ιστορικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και τουριστικό χαρακτήρα.

Η Dole Hellas ιδρύθηκε το 1993 και εξυπηρετεί το σύνολο της ελληνικής επικράτειας. Εισάγει και πωλεί κατ’ αποκλειστικότητα πολλά προϊόντα Dole όπως: μπανάνες, βιολογικές μπανάνες, μπανανίτο, ανανάδες, μήλα, γκρέιπφρουτ, ακτινίδια, αχλάδια, σταφύλια, βανίλιες κ.ά..

Η Dole Hellas, η μοναδική εταιρεία στην ελληνική αγορά που μπορεί να κάνει ολοκληρωμένη πρόταση φρούτων, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη διατροφική αξία των φρούτων και τη συμβολή τους στην υγεία μας.

Για την Dole, το να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, είναι αναμφίβολα το πρώτο μέλημά της, καθώς όλα τα φρούτα της επιλέγονται και συσκευάζονται προσεκτικά περνώντας καθημερινά αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους.

Αναφερόμενος στην αναβάθμιση της Dole Hellas σε Μέγα Χορηγό της διοργάνωσης, ο Διευθυντής της Εταιρείας κ. Στάθης Πισλής, δήλωσε:
«Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι συνυφασμένη με την ποιότητα Dole. Συνεχίζουμε την κληρονομιά του ιδρυτή James Dole ο οποίος έλεγε χαρακτηριστικά, πως ο καθημερινός μας στόχος πρέπει να είναι μόνο «ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα»! Εμείς αισθανόμαστε ευτυχισμένοι όχι μόνο γιατί εργαζόμαστε σε μια εταιρεία που παράγει άριστα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και επειδή τα προϊόντα αυτά έχουν μόνο θετική συμβολή στη διατροφή, την υγεία και την ευεξία. Έτσι αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ως μέγας χορηγός στον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’ ενισχύοντας την προσπάθεια των διαγωνιζομένων αθλητών με τα θρεπτικά φρούτα μας, για τα οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ