CIIM: Σεμινάριο με τίτλο “Value Measuring of CSR/Sustainability”

Η μέτρηση της αξίας της στρατηγικής αειφορίας και των υπεύθυνων επενδύσεων είναι το βασικό θέμα του επικείμενου εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο οργανώνει το Cyprus International Institute of Management (CIIM), στις 15 Μαρτίου 2018, στις εγκαταστάσεις του  στη Λευκωσία, με εισηγητή τον κ. Μιχάλη Σπανό, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Sustain.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε γνώσεις και βέλτιστες πρακτικές κορυφαίων οργανισμών σε θέματα ESG και υπεύθυνων επενδύσεων. Σήμερα, τα θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Διακυβέρνησης (ESG) κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για επενδύσεις, με τα υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία να ξεπερνούν τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Επιπρόσθετα, οι επιχειρήσεις ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για τη μέτρηση της κοινωνικής απόδοσης των επενδύσεων (SROI) και για την κοινωνική αξία των πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης. Οι κεφαλαιαγορές και τα χρηματιστήρια εξετάζουν τον τρόπο υπολογισμού της αξίας των μετρήσεων ESG στις συνολικές επιδόσεις των εταιρειών, ενώ συνεργάζονται με εταιρείες που ενσωματώνουν θέματα ESG στις εκθέσεις λογοδοσίας και στις αναλύσεις επενδυτών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αειφορίας που σχετίζονται με την περιβαλλοντική, οικονομική, διακυβέρνηση ή κοινωνική ευθύνη, αναλυτές επενδύσεων, διαχειριστές και ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων που ενδιαφέρονται για υπεύθυνες επενδύσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ