topcvmakers: Νέα πλατφόρμα δημιουργίας βιογραφικών

Στην ανάγκη για ένα σωστά δομημένο, με ουσιαστικές και στοχευμένες πληροφορίες για τον υποψήφιο έρχεται να απαντήσει η πιο καινοτόμα και ολοκληρωμένη πλατφόρμα δημιουργίας βιογραφικών, το topcvmakers!

Η επαγγελματική παρουσίαση του ανθρώπινου δυναμικού στους εργοδότες είναι το ήμισυ του παντός καθώς αποτελεί την πρώτη επαφή και μπορεί να οδηγήσει σε μια εργασιακή σχέση που είναι και το ζητούμενο.

Με ταχύτητα, αξιοπιστία και την απαιτούμενη ευελιξία ο χρήστης του topcvmakers μπορεί να δημιουργήσει δωρεάν ένα βιογραφικό σημείωμα, σε αγγλικά ή/και ελληνικά, ακολουθώντας μια φιλική και εύχρηστη κωδικοποίηση πληροφοριών! Μέσα από απλά και επεξηγηματικά βήματα αλλά και με Video CV, στο οποίο ο υποψήφιος μπορεί να ανατρέξει, η δημιουργία ενός επαγγελματικού βιογραφικού δεν ήταν ποτέ πιο ολοκληρωμένη!

Και οι δυνατότητες του topcvmakers δεν σταματούν εκεί: το κάθε βιογραφικό ταυτίζεται με προτάσεις για ανοιχτές θέσεις εργασίας εξοικονομώντας χρόνο και κάνοντας την αναζήτηση εργασίας πιο αποτελεσματική. Μεταξύ των υπηρεσιών που οι χρήστες απολαμβάνουν συγκαταλέγονται οι εξής:

  1. Προσαρμογή του προτύπου βιογραφικού σημειώματος, σύμφωνα με τον τομέα εργασίας του υποψηφίου
  2. Δημιουργία Συνοδευτικής Επιστολής (Cover Letter) με προσαρμοσμένες προτάσεις ανά τμήμα, ανάλογα με τον τομέα εργασίας, θέση εργασίας, κ.λπ.
  3. Βιογραφικό συνδεδεμένο με τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του υποψηφίου (Social Media Links)
  4. Δημιουργία ενός ειδικού ηλεκτρονικού φακέλου για κάθε υποψήφιο που θα κρατάει όλες τις παραπάνω πληροφορίες ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή (e-folder)
  5. Μετάφραση του βιογραφικού από εξειδικευμένο και αξιόπιστο φορέα.

Το topcvmakers, ωστόσο, δεν αφορά μόνο τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας. Είναι ένα εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τα στελέχη όλων των κλάδων να βελτιώσουν και να κρατήσουν up to date το επαγγελματικό τους προφίλ.

Επίσης, μεγάλα οφέλη έχει και για τις Διευθύνσεις Ανθρώπινου Δυναμικού αφού ένα σωστά δομημένο βιογραφικό επιτρέπει στα στελέχη HR να εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες των υποψηφίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ