Pierce: Γιορτή για καλό σκοπό

Μία γιορτή αφιερωμένη στην ομαδικότητα, την αλληλεγγύη και τη συνεργασία πραγματοποιούν και φέτος οι μαθητικές κοινότητες Γυμνασίου και Λυκείου Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, το Σάββατο 21 Απριλίου, τηρώντας την πολύχρονη παράδοσή του Open House, τη διοργάνωση που γίνεται για καλό σκοπό.

Τα δρώμενα που έχουν σχεδιάσει για φέτος οι μαθητικές κοινότητες του Σχολείου είναι πολλά και ποικίλα. Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Σχολείου στην Αγία Παρασκευή, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καλλιτεχνικές εκθέσεις με έργα των μαθητών, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικούς αγώνες, να πάρουν μέρος σε παιχνίδια γνώσεων, να γευτούν γλυκές και αλμυρές νοστιμιές και να χαρούν με τις εκπλήξεις που τους περιμένουν σε κάθε γωνιά του Κολλεγίου.

Παρόλο το πλούσιο πρόγραμμά του, το Open House 2018 δεν είναι ένα απλό φεστιβάλ ψυχαγωγίας. Κάθε χρόνο η διοργάνωσή του υπηρετεί και έναν διαφορετικό καλό σκοπό!

Φέτος, μέσω του Open House 2018, οι μαθητές του Pierce εμπνεόμενοι από το διαχρονικό μότο του Pierce «Non ministrari, sed ministrare» («Να μην υπηρετείσαι, αλλά να υπηρετείς») ευελπιστούν να ενισχύσουν οικονομικά την Πτέρυγα Εγκαταλελειμμένων Νεογνών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», το Κέντρο Αυτιστικών Παιδιών SOS Αχαρνών, καθώς και το ταμείο υποτροφιών του Σχολείου, μέσω του οποίου θα δοθούν ευκαιρίες εκπαίδευσης σε άριστους μαθητές και σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ