ΙΟΛΗ: «Τρέχει» και το 2018 στο “Run Cup Challenge”

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ για άλλη μία χρονιά μας ξεναγεί στον τόπο καταγωγής του, στηρίζοντας τους αγώνες ορεινού τρεξίματος Run Cup Challenge 2018.

Οι αγώνες trail θα ξεκινήσουν στις 22 Απριλίου με την πρώτη διαδρομή στην Παύλιανη της Οίτης, ενώ οι επόμενοι θα ακολουθήσουν στις 5 Αυγούστου στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας και στις 2 Σεπτεμβρίου στο Ελευθεροχώρι στο  Καλλίδρομο Φθιώτιδας.

Μέσα από τις τρεις αυτές μοναδικές ορεινές διαδρομές στα βουνά της κεντρικής Ελλάδας, οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν με ασφάλεια τα μονοπάτια που οδηγούν στην γενέτειρα του νερού ΙΟΛΗ, το οποίο αναβλύζει στους πρόποδες της οροσειράς Οίτης και εμφιαλώνεται κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία επεξεργασία. Αγνό, ισορροπημένο και εμπλουτισμένο από την φύση με πολύτιμα στοιχεία, το νερό ΙΟΛΗ θα δώσει μια ανάσα δροσιάς και ευεξίας στους συμμετέχοντες αλλά και σε όσους παρακολουθήσουν τους φετινούς αγώνες.

Με τη διοργάνωση αυτή, η οποία έχει ήδη το δικό της πιστό κοινό, το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ στοχεύει να υπογραμμίσει την έμπρακτη στήριξή του σε δράσεις που αναδεικνύουν την ευρύτερη περιοχή από την οποία αναβλύζει. Μας δίνει παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τη μαγεία του ορεινού τρεξίματος, να περιηγηθούμε σε διαδρομές που χαρακτηρίζονται από τη ξεχωριστή ομορφιά τους καθώς και να έρθουμε σε επαφή με τη μοναδική ελληνική φύση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ