#PinkAlert από την Avon: Ένα μήνυμα αγάπης για τη Ζωή!

Τον εαυτό σου, αν και είναι τόσο πολύτιμος, αρκετές φορές τον βάζεις στην άκρη, έχοντας παρασυρθεί από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας. Αυτές είναι οι φορές που θα ήθελες τα αγαπημένα σου πρόσωπα να σου υπενθυμίσουν τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, χωρίς καμία άλλη αναβολή. Δεν θα το κάνουν από υποχρέωση, αλλά επειδή σε νοιάζονται πραγματικά, σε αγαπούν και θέλουν να είσαι στη ζωή τους. Μπορούν να σου δείξουν την αγάπη τους με διαφορετικούς τρόπους και πράξεις. Το PinkAlert.gr, είναι ένας από τους τρόπους αυτούς. Δίνει τη δυνατότητα σε όλους να στείλουν μηνύματα υπενθύμισης για ένα από τα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά: τη σημασία της πρόληψης στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Το PINK ALERT είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή. Διάδωσέ το #ΠΡΩΤΑΕΣΥ. Κάθε μήνα, ξεκινώντας από τον Απρίλιο, ένα νέο εικαστικό μήνυμα θα είναι διαθέσιμο στο PinkAlert.gr, για να το μοιραστείς με τις αγαπημένες σου. Διάλεξε αυτό που σε εκφράζει για να τους το θυμίζεις και να τις κρατάς σε εγρήγορση. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ένα “κλικ” μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μαμά, την κόρη, τη σύζυγο, τη φίλη σου. Μοιράσου το περιεχόμενο είτε με κοινοποίηση στα Social Media σου, είτε με προσωπικό μήνυμα στις γυναίκες της ζωής σου μέσω Facebook, Messenger, Instagram, Viber και Whatsapp.

Με το μήνυμα αυτό στηρίζεις την προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και εγρήγορσης, γιατί ο αγώνας ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού δίνεται κάθε μέρα και ΟΧΙ μια φορά το χρόνο.

Πρόκειται για μία ακόμα πρωτοβουλία της Avon, η οποία ως «επιστήθια φίλη» όλων των γυναικών παγκοσμίως θέλει να κινητοποιήσει όλο και περισσότερους να μπουν στη μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού. Είναι στο χέρι όλων μας να δράσουμε, ώστε κάθε γυναίκα να ξέρει ότι η αυτοεξέταση και η μαστογραφία είναι ο πιο εύκολος και απλός τρόπος για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση. Ο φόβος και η άγνοια δε βοηθούν. Η ενημέρωση, η παρατήρηση και η ψηλάφηση προστατεύουν.

Από τη δραστηριοποίηση αυτή δε θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι και οι άνδρες. Μπροστάρηδες οι διάσημοι και ταλαντούχοι “PINKERS”, οι οποίοι κάθε μήνα θα γίνονται ροζ και μέσα από έναν ιδιαίτερο και εναλλακτικό τρόπο θα δίνουν το έναυσμα σε όλους να στηρίξουν το σκοπό. Μπες στο pinkalert.gr και δες πώς ο Αντίνοος Αλμπάνης (@andinoos), ο Ορφέας Αυγουστίδης (@orfeasav), o Σταύρος Σβήγκος (@Stavros_svigkos), o Σπύρος Μαργαρίτης (@spiros.margar), ο Λάμπρος Κωνσταντάρας (@lamproskonstantaras), ο Νικόλας Μάστορας (@nmastoras) και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης (@sp_chatzi) θα στέλνουν τους επόμενους μήνες το δικό τους ανατρεπτικό #Pink Alert.

Στήριξε κι εσύ αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης, στέλνοντας ένα #PINKALERT στις γυναίκες της ζωή σου. Μπορείς αν θες να συμβάλεις ακόμα περισσότερο, αγοράζοντας ένα από τα προϊόντα της Avon με τη ροζ κορδέλα, όπου το καθαρό ποσό από την αγορά κάθε προϊόντος διατίθεται αποκλειστικά σε δράσεις που αφορούν την Εκστρατεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ