Μασούτης: Βραβείο για το πρόγραμμα-δράση ΕΚΕ «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη»

Για το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» βραβεύτηκε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στα Corporate Affairs Excellence Awards 2018, ένα θεσμό που εντάσσεται στις δράσεις του TEYΠ (Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων) της ΕΕΔΕ.

Το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» για να προσφέρει βοήθεια σε οικονομικά ευάλωτες οικογένειες σε Θράκη, Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα και προσφέρει κάθε μήνα 1.040 δέματα τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Πρόσφατα, με τη στήριξη του Λιμενικού σώματος, κλιμάκιο της Αποστολής και της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έφτασε και στη Σαμοθράκη προσφέροντας δέματα τροφίμων στα πλαίσια του προγράμματος.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα/δράση ΕΚΕ η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. σε συνεργασία με την Αποστολή βρίσκονται διαρκώς κοντά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Η χρηματοδότηση του προγράμματος γίνεται από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται από την «Αποστολή», με βάση τη μεθοδολογία μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ