Μακεδονική Χαλβατζής: Δωρεάν φαγητό σε αδύναμες οικογένειες της Σκύδρας

Τη φροντίδα της για τη τοπική κοινωνία  επέδειξε για μία ακόμη φορά η εταιρία Μακεδονική Χαλβατζής ΑΕΒΕ.

Την Πέμπτη 26/4 μετά από πρόσκληση του κ. Λεωνίδα Χαλβατζή , πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των σπουδαστών και καθηγητών της σχολής Μαγειρικής Τέχνης -Αρχιμαγείρων Chef  του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Ριζό Σκύδρας. Οι σπουδαστές με την επίβλεψη των καθηγητών τους, προετοίμασαν διάφορα εδέσματα με  τα προϊόντα Αγρόκηπος Χαλβατζής, λαχανικά στον ατμό , τα οποία καλλιεργούνται κατά κύριο λόγο στη περιοχή της Σκύδρας  από τους συνεργαζόμενους με την εταιρία  τοπικούς  αγρότες.

Τα φαγητά που προετοιμάστηκαν, μετά από συνεννόηση του κ. Χαλβατζή και της Δημάρχου  Σκυδρας κ.  Ιγνατιάδου, διατέθηκαν σε αδύναμες κοινωνικά οικογένειες,  με την ευθύνη και επιμέλεια των δημοτικών υπηρεσίων.

Την όλη οργάνωση που ανέλαβε με δικά της έξοδα η εταιρία Μακεδονική τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Κατερίνα Ιγνατιάδου , η οποία «ευχαρίστησε στο πρόσωπο του Λεωνίδα Χαλβατζή την Μακεδονική η οποία έχει σταθεί με συνέπεια αρωγός σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας του Δήμου». Ο κ. Λεωνίδας Χαλβατζής «αφού ευχαρίστησε τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας τόνισε ότι η Μακεδονική πρεσβεύει το όραμα  της κοινωνικής ευαισθησίας,  ιδιαίτερα στη περιοχή όπου δραστηριοποιείτε παραγωγικά,  το εφαρμόζει σε πολλούς άλλους τομείς,  όπως τη Συμβολαιακή Γεωργία με τους τοπικούς αγρότες και θα συνεχίσει να προσφέρει το δικό της κοινωνικό μέρισμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ