Xerox: Στη λίστα με τους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες

A group of bicycle riders taking the streets during a collective ride promoting the use of bicycles as a mode of transportation in the city of Lisbon.

Η Xerox ψηφίστηκε ανάμεσα στους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες κατά τη διάρκεια της 19ης ψηφοφορίας που διοργάνωσε το περιοδικό Corporate Responsibility Magazine. Η λίστα αναγνωρίζει τις εταιρείες που διακρίθηκαν σε επίπεδο περιβαλλοντικών, κοινωνικών και κυβερνητικών επιδόσεων εισηγμένων εταιριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Διακριθήκαμε στη λίστα με τους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες από το περιοδικό Corporate Responsibility, μια διάκριση που αντιπροσωπεύει τις αξίες των 35,000 υπαλλήλων της Xerox σε όλον τον κόσμο, που προσθέτουν καθημερινά στην κληρονομιά αειφορίας της Xerox με τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης τους και τη δημιουργικότητά τους,» τόνισε η κ. Wendi Latko, Αντιπρόεδρος, Περιβάλλοντος, Υγείας, Ασφάλειας και Αειφορίας της Xerox.

Οι βαθμολογίες βασίζονται σε 260 σημεία από δημοσιευμένες πληροφορίες που αφορούν 7 τομείς: περιβάλλον, κλιματική αλλαγή, σχέσεις με το προσωπικό, ανθρώπινα δικαιώματα, διακυβέρνηση, οικονομικά και φιλανθρωπικά. Η λίστα βασίζεται στο Russell 1000 Index, που είναι μία λίστα με τις 1,000 μεγαλύτερες εταιρείες στην κεφαλαιακή αγορά.

«Αυτή η λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρίες δείχνει ότι μία εταιρία αφιερώνει πόρους για την εταιρική υπευθυνότητα και την αειφορία» τόνισε η Jen Boynton εκδότρια του περιοδικού Corporate Responsibility Magazine. «Η δημοσίευση επιτρέπει στα ενδιαφερόμενα μέρη να αποκτήσουν πιο ουσιαστική ενημέρωση αναφορικά με τις επιχειρηματικές πρακτικές μιας εταιρείας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ