Απονομή βραβείων Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018»

Το Σάββατο 02 Ιουνίου 2018, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της καινοτομίας του Στρατού Ξηράς, το 691 Βιομηχανικό Εργοστάσιο Βάσης (691 ΒΕΒ), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ),συμμετείχε στον διαγωνισμό Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018».

Το 691 ΒΕΒ και το ΙΤΕ, έλαβαν το 1ο Βραβείο για την εργασία «Εξυγίανση Εσωτερικών Χώρων με Χρήση Καινοτόμου Επιχρίσματος».

To ECOCITY, είναι ένας Εθελοντικός Οργανισμός για το Αστικό και Περιαστικό Περιβάλλον. Διοργανώνει από το 2005 έως σήμερα, τα βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ». Σκοπός των βραβείων είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της περιβαλλοντικής ευαισθησίας και της συνεισφοράς Επιστημόνων, Οργανισμών, Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Επιχειρήσεων και Μέσων Ενημέρωσης.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στην κατηγορία Επιστημονικών Εργασιών-Οργανισμοί-Περιβαλλοντικό Έργο, τον οποίο διοργάνωσε το ECOCITY, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Μήλου «Γεώργιος Ηλιόπουλος». Απονεμήθηκαν βραβεία σε 28 διαφορετικές κατηγορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ