Data Communication: Ανάμεσα στις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη

H εταιρεία πληροφορικής, Data CommunicationMicrosoft Gold Partnerανακηρύχθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work μία από τις 50 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (BestWorkplaces in Europe 2018), στην κατηγορία «50 Best Small & ΜediumWorkplaces in Europe. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αθήνα, την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018.

Η διάκριση στα Best Workplaces in Europe επιβεβαιώνει το άριστο εργασιακό περιβάλλον και το μοναδικό αίσθημα ομάδας και συντροφικότητας που επικρατεί στην Data Communication. Αποτελεί αναγνώριση με ιδιαίτερη σημασία, καθώς στην ευρωπαϊκή έρευνα του Great Place to work, συμμετείχαν 1.6 εκ. εργαζόμενοι από 2.800 εθνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε 19 ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσα στις οποίες διακρίθηκαν οι 125. H Data Communication ήταν η μόνη ελληνική εταιρεία ανάμεσα στις 50 Best Small & Μedium Workplaces in Europe.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη 2η διάκριση της Data Communication σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και την 8η συνολικά στον θεσμό Best WorkPlaces Ελλάδας και Ευρώπης, σε ισάριθμες συμμετοχές της από το 2010.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κα Ζωή Δουζένη, Executive Vice Presidentκαι HR Directorαφιέρωσε τη διάκριση στους ανθρώπους της εταιρείας δηλώνοντας: «Η ανάδειξη της Data Communication στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης από το Great Place to Work μας κάνει πάρα πολύ περήφανους. Ιδιαίτερα, αφού πρόκειται για τη 2η διάκρισή μας στο συγκεκριμένο θεσμό με σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη και τις δύο φορές, ανάμεσα σε ιδιαίτερα αξιόλογες επιχειρήσεις. Πιστεύω ότι οι πολλαπλές μας διακρίσεις στον συγκεκριμένο θεσμό επιβεβαιώνουν τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Data Communication και τους ανθρώπους της, Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, παραλαμβάνω το βραβείο εκ μέρους όλων των ανθρώπων της εταιρείας και τους ευχαριστώ θερμά που μας ανέδειξαν μία από τις125 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ