Green Angels: Παρέδωσε τα πρώτα 5 Αναπηρικά Αμαξίδια

Τα πρώτα 5 Αναπηρικά Αμαξίδια παρέδωσε πρόσφατα η Πρότυπη Ελληνική Κοινότητα Περιβαλλοντικά Υπεύθυνων Επιχειρήσεων, GREEN ANGELS, στο πλαίσιο της Πράσινης δράσης της «Συλλέγουμε Πλαστικά Καπάκια για Καλό Σκοπό».

Πρόκειται για μια πανελλαδική πρωτοβουλία συλλογής πλαστικών καπακίων από τις εταιρείες-μέλη προς ανακύκλωση με σκοπό να συγκεντρωθούν αναπηρικά αμαξίδια για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η πρωτοβουλία προέκυψε από τα ίδια τα  Μέλη  της Κοινότητας, ταυτίζοντας έτσι τον σημαντικό περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία κοινωνική πράξη. Έχοντας συγκεντρώσει, μέσα από τη προσπάθεια της  πέντε τόνους πλαστικών καπακιών, εξασφάλισε τα πρώτα πέντε αναπηρικά αμαξίδια  τα οποία και διέθεσε στους εξής Φορείς- Οργανισμούς:

  1. στον πολύπαθο Δήμο της Μάνδρας-Ειδυλλίας με τη συμμετοχή της εταιρείας μέλους «Eθνική Ασφαλιστική» η οποία έκανε την αρχή συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα καπακιών και εκπροσωπήθηκε από την κα Μαυραγάνη Νατάσσα, Προϊσταμένη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων και την κα Σιγάλα Ασπασία από την Υποδιεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας.
  2. στο Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Αρωγή» του Δήμου Αχαρνών με τη συμμετοχή της εταιρείας μέλους «Ευρωπαϊκή Πίστη», που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την πρωτοβουλία και εκπροσωπήθηκε από την κα Διονυσοπούλου Βίκυ, Προϊσταμένη του Τμήματος Marketing.
  3. στο κέντρο επιχειρήσεων του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μαρούσι, με τη συμμετοχή της εταιρείας μέλους ΧΕROX Hellasη οποία στηρίζει ένθερμα το Χαμόγελο του Παιδιού και εκπροσωπήθηκε από τον κ. Χάρη Μπάκα, Communications Manager, ΧΕROX Hellas
  4. στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ”Πόρτα Ανοιχτή” με τη συμμετοχή της εταιρείας μέλους «ΕΥΔΑΠ», η οποία αγκαλιάζει την ανακύκλωση, μέσω της Κοινότητας GREEN ANGELS, σε όλα τα κτίρια που διαθέτει, και εκπροσωπήθηκε από την κα Αγγέλη Ηρώ, Προϊσταμένη Υπηρεσίας Εταιρικής Υπευθυνότητας και Ιστορικού Αρχείου.
  5. Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη συμμετοχή της εταιρείας μέλους “Prime Marine” που αποδεικνύει συνεχώς πως μια εταιρεία από τον χώρο της Nαυτιλίας μπορεί να συμμετέχει σε δράσεις που στηρίζουν την κοινωνία. Στο Γραφείο του Δημάρχου για την παράδοση μαζί με τους εκπροσώπους της Κοινότητας GREEN ANGELS, βρέθηκαν η κα Κουλερή Κατερίνα, Safety & Quality Manager στην Prime Marine και ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Environmental / Energy Performance Coordinator.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση της 1ης φάσης ενός μακρόπνοου πλάνου που έχει αναλάβει η κοινότητα GREEN ANGELS στο πλαίσιο της συνεργασίας της  με τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».

Ο General Community Manager της Κοινότητας, κ. Θεοφάνης Ξουλεής δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η πρωτοβουλία της κοινότητας αγκαλιάστηκε με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό από τις Εταιρείες Μέλη μας, οι οποίες απέδειξαν πως με μια απλή κίνηση, όταν γίνεται συντονισμένα απ’ όλους μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι θετικό και χρήσιμο για τους συμπολίτες μας. Συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας με στόχο μια κοινωνία μειωμένου περιβαλλοντικού αποτυπώματος”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ