Ίδρυμα Vodafone: Συμπληρώνει 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα

Με τη φράση “Connecting for Good” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συμπληρώνει φέτος 16 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών με την κοινωνική συνεισφορά.

Σε συνεργασία με περισσότερους από 84 φορείς και οργανισμούς σε όλη την χώρα, το Ίδρυμα Vodafone συμβάλλει καθημερινά στη βελτίωση της ζωής ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μόνο κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου, περισσότερα από 754.000 άτομα επωφελήθηκαν από τα προγράμματα του Ιδρύματος γύρω από τους άξονες της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης.

Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone

Με την υποστήριξη καταξιωμένων προσωπικοτήτων, το Ίδρυμα Vodafone συστήνει Κύκλο Πρεσβευτών που θα δρα συμβουλευτικά γύρω από τα προγράμματα του Ιδρύματος για την προαγωγή της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Ενσωμάτωσης στην Ελλάδα, μέσω της Τεχνολογίας των Τηλεπικοινωνιών.

Ο “Κύκλος Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone” απαρτίζεται από προσωπικότητες με αξιόλογη πορεία στους χώρους των Επιστημών, της Τεχνολογίας και της Δημοσιογραφίας, υψηλόβαθμα στελέχη της Vodafone Ελλάδας αλλά και έναv εργαζόμενο της εταιρείας που ορίζεται εκ περιτροπής.

Οι συμμετέχοντες του Κύκλου Πρεσβευτών Ιδρύματος Vodafone είναι οι: Μιχάλης Μπλέτσας, Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, Παύλος Τσίμας, Στέφανος Χανδακάς, Υβέτ Κοσμετάτου, Χάρης Μπρουμίδης και Μαρία Σκάγκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ