Αττικές Διαδρομές: Βραβείο CR Index από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

499

Στο πλαίσιο της 10ης Τελετής Βράβευσης CR Index του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης CRI, η εταιρεία λειτουργίας της Αττικής Οδού, «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.», βραβεύτηκε με το Bronze Award 2017-2018. Το βραβείο αυτό είναι το 3ο που λαμβάνει η εταιρεία,  μετά από δύο συνεχείς διακρίσεις CRI Pass που έχουν προηγηθεί. Στην ίδια εκδήλωση, η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» τιμήθηκε και με «ΕΠΑΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ – Marketplace Award».

To CR Index είναι, διεθνώς, ο πιο σημαντικός δείκτης μέτρησης της απόδοσης των επιχειρήσεων στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας και επιβραβεύει τις δράσεις τους σε 4 πυλώνες: Κοινωνία, Περιβάλλον, Εργαζόμενοι και Αγορά.

H «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» εφαρμόζει υπεύθυνες πρακτικές εταιρικής υπευθυνότητας, ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου, υλοποιώντας δράσεις με βασικό άξονα την οδική ασφάλεια, τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο.

Η φετινή επίσημη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη,  6 Ιουνίου, στο Radisson Blue Park Hotel, είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης είναι  ο  αποκλειστικός εκπρόσωπος του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με το βρετανικό οργανισμό BITC (Business in the Community) υπό τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, Κάρολο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και των ΜΜΕ, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις υπεύθυνες, κοινωνικά και περιβαλλοντικά, δράσεις των κορυφαίων της Εταιρικής Υπευθυνότητας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here