Make-A-Wish: Καλοκαιρινό πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Ένα καλοκαιρινό πάρτυ φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του SKY BAR διοργάνωσαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τη διεύθυνση του The Met Hotel και την υποστήριξη σε Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις της εταιρείας Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου.

Πάνω από 350 παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν μαζί μας τη Μεταμορφωτική Δύναμη μιας ευχής όταν ο Παναγιώτης, 10 ετών, που είχε ευχηθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν, να γίνει ο Shredder, αναβίωσε ένα κομμάτι της μοναδικής εμπειρίας που έζησε. Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή που η μητέρα του ανέβηκε στη σκηνή και  με απλό, αλλά άμεσο τρόπο, μιλώντας μέσα από την καρδιά της, μετέφερε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την Δύναμη που είχε η πραγματοποίηση της ευχής του Παναγιώτη και το πόσο θετικά επέδρασε στη ζωή του παιδιού αλλά και όλης  της οικογένειας.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού διασκέδασαν απολαμβάνοντας τον Dj Alexandro Christopoulo, o οποίος συμμετείχε  αφιλοκερδώς στην διοργάνωση και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα χαράς, δύναμης και ελπίδας!

Σημειώνεται ότι μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της Ευχής του Ανδρέα, 12 ετών, που ευχήθηκε να παρακολουθήσει αγώνα της Φόρμουλα 1 στη Μόντσα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ