ΑΒ: Συνεχίζει το ταξίδι το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

To «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» της ΑΒ Βασιλόπουλος, συνεχίζει το καλοκαιρινό του ταξίδι από την Πέμπτη 12 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 15 Ιουλίου, στο Κούρος Club, στην παραλία της Αναβύσσου. Έπειτα από την πρώτη του στάση στο Δήμο Σαρωνικού την Κυριακη 8 Ιουλίου, το λεωφορείο παραμένει στην παραλία με στόχο να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη της ανακύκλωσης καθώς και προσφέροντας σε όλους μοναδικά δώρα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, μέσα από το «Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης» εστιάζει στην ενημέρωση και ενεργοποίηση του κοινού σχετικά με την ανακύκλωση, παρακινώντας το να υιοθετήσει καθημερινές συνήθειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μέσα στο λεωφορείο το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακυκλώσει συσκευασίες στο «Αυτόματο Μηχάνημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Μεταλλικών & Πλαστικών Συσκευασιών», που βρίσκεται στην είσοδο του καινοτόμου λεωφορείου, να δει τη διαδρομή που ακολουθεί το υλικό για να ανακυκλωθεί και να λάβει μέρος σε ένα μοναδικό διαγωνισμό διεκδικώντας ξεχωριστά δώρα.

Δίπλα στο λεωφορείο θα βρίσκεται ένα εντυπωσιακό backdrop που θα προσκαλεί τους λουόμενους να φωτογραφηθούν και να μοιραστούν το μήνυμα #allazoumesinithies με όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους. Σε όλους τους λουόμενους θα προσφερθεί συμβολικό δώρο για να υπενθυμίζει τη σημασία να διατηρούμε καθαρές τις ακτές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ