Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του Business News Magazine

Με ένα εκτενές αφιέρωμα στην επόμενη μέρα για την κινητικότητα στην Ελλάδα και διεθνώς κυκλοφορεί το τέταρτο κατά σειρά τεύχος του μηνιαίου περιοδικού Business News Μagazine, με την υπογραφή του ΒusinessNews.gr, της συντακτικής ομάδας της Direction Business Network και σημαντικών εξωτερικών συνεργατών.

Με τίτλο «The Future of Mobility», το αφιέρωμα καταπιάνεται με τη νέα εποχή που έρχεται για το χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και της μίσθωσης οχημάτων, η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει αυτόνομα οχήματα, πράσινη και βιώσιμη κινητικότητα, νέες τεχνολογίες διασύνδεσης και, φυσικά, διαφορετικές ανάγκες για τους καταναλωτές. Μέσα από απόψεις ειδικών του χώρου, ερευνητικά δεδομένα αλλά και στοιχεία από την αποστολή του περιοδικού στο πρόσφατο Global Fleet Conference στη Ρώμη, το Business News Μagazine σκιαγραφεί τις τάσεις και τις εξελίξεις στο πεδίο, παρουσιάζοντας όλα όσα αναμένονται σε λίγα χρόνια.

Πέρα από το εν λόγω αφιέρωμα, το Business News Μagazine, πιστό στη φιλοσοφία του να αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές του επιχειρείν που κάνουν τη «διαφορά» και συμβάλλουν αποφασιστικά στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, φιλοξενεί στο εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του τον Σπύρο Πουλίδα, πρόεδρο και διευθύνοντα συμβούλο της IBM ΕΛΛΑΣ. Στη συνέντευξη που παραχωρεί, μιλά για τον τρόπο που η IBM έχει εξελιχθεί σε μια από τις εταιρείες που οδηγούν τις εξελίξεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την τεχνητή νοημοσύνη διεθνώς, καθώς και για τη δυναμική παρουσία που έχει στη χώρα μας, συμβάλλοντας στη ριζική αναδιάρθρωση του επιχειρείν.

Ακόμη, το τεύχος περιλαμβάνει και άλλες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, όπως αυτή του Ολλανδού πρέσβη Caspar Veldkamp, ο οποίος αναφέρεται στην ανάγκη περισσότερων άμεσων ξένων επενδύσεων στη χώρα μας και παράλληλα στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της, του Δημήτρη Μαγγιώρου, αναπληρωτή γενικού διευθυντή της Autohellas Hertz και προέδρου του ΣΤΕΕΑΕ, που μιλά για την ελληνική αγορά μισθώσεων αυτοκινήτων, τα κακώς κείμενα στον κλάδο και όσα έρχονται στο μέλλον, αλλά και του Λεωνίδα Βρεττάκου, διευθύνοντος συμβούλου της ΑΒ Βασιλόπουλος, που αναφέρεται στην πορεία ανάπτυξης της αλυσίδας, αλλά και στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ.

Επίσης, παρουσιάζονται οι  Έλληνες εφοπλιστές που εμφανίζονται στη λίστα της VesselsValue και όσοι καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στο Top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας το 2017, σύμφωνα με τους Lloyd’s. Τέλος, το περιοδικό «αποχαιρετά», μέσα από τις σελίδες του, τον πατριάρχη της Ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και του αθλητισμού, Παύλο Γιαννακόπουλο. 

Το περιοδικό αποστέλλεται σε 5.000 υψηλόβαθμα στελέχη και επικεφαλής των 1.500 μεγαλύτερων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται ενεργά για τις εξελίξεις και τις τάσεις στο σύγχρονο επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων. Περιλαμβάνει παρουσιάσεις εταιρειών, κλαδικές έρευνες, αποκλειστικές συνεντεύξεις CEO’s, απόψεις και ρεπορτάζ καθώς και αναδρομές σε ιστορικές ελληνικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας ευρύ φάσμα της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Με οδηγό την πεποίθηση πως μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την Ανάπτυξη, το Business News Μagazine αποτελεί το νέο εγχείρημα της Direction Business Network, συμπληρώνοντας την προσπάθειά της για στήριξη του επιχειρείν στη χώρα μας με το επιχειρηματικό portal ΒusinessNews.gr, την ετήσια έκδοση «Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας» και το θεσμό βραβεύσεων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ