Στήριξη στους πληγέντες των πυρκαγιών από τους Μύλους Λούλη

Τη βαθιά θλίψη για την τραγωδία, που βιώνει η χώρα και την πρόθεσή της να στηρίξει τους πληγέντες των πυρκαγιών, εκφράζει η εταιρεία «Μύλοι Λούλη». Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της μέσω του δικτύου CSR Hellas και της ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΣ, προσέφερε οικονομική ενίσχυση για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και την υλοποίηση δράσεων στις πληγείσες κοινότητες. Επιπλέον έθεσε στην διάθεση των πληγέντων δήμων τα εταιρικά της αυτοκίνητα με σκοπό την διευκόλυνση των μεταφορών σε περίπτωση ανάγκης.

Παράλληλα η εταιρεία παραμένει σε διαρκή επικοινωνία με την Τράπεζα Τροφίμων για χορήγηση αλεύρων με σκοπό την παρασκευή αρτοσκευασμάτων & φαγητών, καθώς και με τα Νοσοκομεία σε περίπτωση ανάγκης για αίμα, το οποίο θα χορηγηθεί από την εταιρική τράπεζα αίματος.

Το τμήμα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την αρωγή των πληγέντων, δεσμεύεται να είναι δίπλα τους με όσα μέσα διαθέτει και για όσο χρειαστεί, ενώ εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ