ΔΙΟΣ: Μέγας χορηγός στον 32ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, το ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό ήταν η δύναμη δροσιάς στον 32ο Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου που διοργανώνεται στην «κατοικία των 12 θεών», στον μυθικό  Όλυμπο.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ έχει πλέον συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με τον Ορειβατικό Μαραθώνιο Ολύμπου καθώς πηγάζει από τον Όλυμπο και φτάνει στο ποτήρι σας κρυστάλλινο, με ευχάριστη γεύση  μεταφέροντας όλη την αγνότητα και φυσικότητα του Ολύμπου.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ παρείχε όλη την απαραίτητη ενυδάτωση και αναζωογόνηση στους 304 δρομείς που έτρεξαν περίπου 42 χιλιόμετρα σε υψόμετρο 2.648 μέτρα στις πλαγιές του βουνού των Θεών, ακολουθώντας την κλασική διαδρομή ανάβασης στον Όλυμπο (Γκορτσιά – Σκούρτα – Οροπέδιο Μουσών – Πριόνια – Ενιπέας – Λιτόχωρο) και δοκίμασαν τα όρια τους και την θέληση για τη νίκη σε ένα συνδυασμό κλασικού ανώμαλου δρόμου και ορειβασίας, προσαρμοσμένου στις ειδικές συνθήκες αγωνιστικής αναμέτρησης στο βουνό.

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ συγχαίρει όλους τους δρομείς για την δύναμη και αντοχή τους, όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τον ΕΟΣ Θεσσαλονίκης για την άψογη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ